Închide meniul

Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 10:41

Reclamă
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!

Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională

Colaj Profimedia

Victor Piţurcă a făcut o dezvăluire neaşteptată. Fostul selecţioner a spus că nu mai pleca la arabi în mijlocul campaniei de calificare pentru EURO 2016 dacă ştia că în locul său vine Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2014, Victor Piţurcă a decis să plece de la naţionala României la Al-Ittihad, iar în locul său a fost pus selecţioner Anghel Iordănescu, cel care avea să fie pe banca naţionalei şi la EURO 2016.

Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată

„M-am gândit la rivalitatea cu Iordănescu. Dacă ştiam că vine el la echipa naţională după ce plecam eu în Arabia Saudită, nu aş fi plecat. Nu aş fi crezut că vine el. Nu mai antrena de 10 ani, a fost om politic, nu mai avea treabă cu fotbalul de mulţi ani. Nu a mai fost dedicat fotbalului, a fost om politic.

El sigur visa, probabil trăgea sforile să revină. Foarte bine, e normal să gândeşti aşa. Ţin minte după meciul din Finlanda, 2-0, am avut masă cu băieţii seara, iar ei îmi spuneau: «Nea Piţi, te rugăm să rămâi!»”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională

Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care nu l-a mai chemat pe Săpunaru la naţională. În 2012, pe vremea când Piţurcă era selecţioner, acesta a anunţat public că nu îl va mai convoca pe Săpunaru.

Reclamă

La 12 ani distanţă, Victor Piţurcă a dezvăluit motivul pentru care a decis să nu îl mai cheme pe Săpunaru la echipa naţională. Decizia a luat-o după un dialog cu fundaşul Rapidului.

Eu aveam încredere în el şi mizam pe el, dar aşa a fost să fie. Au fost anumite motive, ţin minte că la meciul cu Franţa, în 2011 s-a accidentat la încâlzire. El se pregătea profesionist. Săpunaru era mort cu Rapid, avea în camera toate steagurile etc.

S-a întâmplat doar o chestie la sfârşitul campionatului aveam 2 meciuri de verificare şi el m-a sunat că şi-a luat bilete de vacanţă şi că nu poate să vină. Şi i-am zis bă nu se poate, nu accept aşa ceva. De atunci am încheiat-o cu el, ăsta a fost motivul”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și