Închide meniul
Foto

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa a făcut senzație într-un costum de baie roz

Publicat: 12 aprilie 2024, 17:15

Reclamă
Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa a făcut senzație într-un costum de baie roz

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă

Leonard Doroftei, alături de soţia şi fiica lui / Colaj Facebook

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa Doroftei s-a bucurat de o vacanță la malul mării și a făcut senzație. A avut o apariție electrizantă într-un costum de baie roz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei copii are fostul mare campion al României, Leonard Doroftei, iar Vanessa este unica lui fiică. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun și este feblețea tatălui ei.

Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă

Vanessa Doroftei locuiește în Montreal și studiază la un colegiu de prestigiu. Își dorește să devină medic, dar ar fi putut avea succes și dacă alegea să devină model. Imaginile postate în ultimele zile, pe nisip, au primit zeci de aprecieri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica lui Leonard Doroftei a avut probleme cu adaptarea în Canada și ia în calcul să revină în România. A trecut prin momente dificile după ce a emigrat, cu toată familia.

Fetița e în ultimul an la colegiu și vrea la medicină. Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România. Vrea să dea la Medicină, acasă. E deșteaptă„, a declarat Leonard Doroftei la începutul acestui an pentru gsp.ro.

Reclamă

Leonard Doroftei a vorbit mereu la superlativ despre fiica sa. Doroftei a făcut chiar o glumă virală pe seama fiicei sale, care este de o frumuseţe uimitoare.

Norocul ei că seamănă cu maică-sa„, a glumit Doroftei.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Reclamă 4 / 0/3

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada

„Moşul” a plecat din România, în 2019, după ce a fost umilit şi numit cerşetor, în ţara pe care tot timpul a spus că o iubeşte enorm.

În aceşti ani în care familia Doroftei a trăit în Canada, fiul său, Adrian, a ajuns pe cont propriu să facă o avere, după ce a investit la bursă.

Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500 și 4.200 de euro pe lună).

Am făcut școala de antrenori în Quebec, eram cel mai bătrân cursant. Am luat-o de la zero, dar pentru mine erau amintiri din copilărie. Când au văzut ce fac, profesorii au început: «Daaa, dar el e din Europa!».

Trebuia să ne spunem palmaresul. Când a venit rândul meu, m-am ridicat în picioare și le-am spus: «Bam, bam, bam!». S-au uitat toți la mine și au făcut: «What the fuck are you doing here, man?» (n.r. – Ce dracu’ cauți tu aici?)”, a povestit marele nostru campion pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” Vezi toate știrile
Citește și