Închide meniul
Foto

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere

Reclamă

Publicat: 8 aprilie 2024, 12:45

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere

Colaj Leonard şi Adrian Doroftei - Hepta

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, este o dezvăluire făcută chiar de fostul mare campion. „Moşul” a plecat din România, în 2019, după ce a fost umilit şi numit cerşetor, în ţara pe care tot timpul a spus că o iubeşte enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în 2019 a plecat din România, Doroftei s-a apucat de şcoala de antrenori. Leonard a povestit în trecut cum a fost umilit în România, fiind numit „cerşetor”, chiar dacă a făcut cinste ţării noastre în toată lumea.

În aceşti ani în care familia Doroftei a trăit în Canada, fiul său Adrian a ajuns pe cont propriu să facă o avere, după ce a investit la bursă.

Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500 și 4.200 de euro pe lună).

Am făcut școala de antrenori în Quebec, eram cel mai bătrân cursant. Am luat-o de la zero, dar pentru mine erau amintiri din copilărie. Când au văzut ce fac, profesorii au început: «Daaa, dar el e din Europa!».

Reclamă

Trebuia să ne spunem palmaresul. Când a venit rândul meu, m-am ridicat în picioare și le-am spus: «Bam, bam, bam!». S-au uitat toți la mine și au făcut: «What the fuck are you doing here, man?» (n.r. – Ce dracu’ cauți tu aici?)”, a povestit marele nostru campion, citat de gsp.ro.

Leonard Doroftei este unul dintre sportivii care au scris istorie pentru România. Campion mondial la box, Doroftei are în palmares şi două medalii olimpice, ambele de bronz, în 1992 la Barcelona şi în 1996 la Atlanta.

Ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei

Adrian Doroftei a urmat cursurile Facultăţii de Drept, plecând ulterior în Canada, fără părinţii săi. Încă din studenţie, acesta a decis să se angajeze, şi a lucrat pentru o perioadă la o companie aeriană de renume din ţara nord-americană.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi câştiga foarte bine, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a decis că vrea să nu aibă şefi şi vrea să aibă propria lui afacere. Adrian şi-a investit banii strânşi la bursă şi a dat lovitura. De asemenea, Adrian Doroftei investeşte şi în domeniul imobiliarelor, după cum a afirmat el în trecut

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și