Închide meniul

Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2024, 11:22

Reclamă
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT

Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profinedia Images

Mircea Lucescu are cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos a fost eliberat din funcţie din cauza rezultatelor slabe ale clubului turc. Din vară, Il Luce ar putea ajunge pe banca turcilor pentru a treia oară în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul portughez Fernando Santos a sosit la Besiktas la începutul lunii ianuarie cu scopul de a da un suflu nou unei echipe aflate în dificultate, însă nu a rezistat prea mult. Într-un comunicat publicat sâmbătă, conducerea clubului turc a anunţat că s-a despărţit de antrenorul său.

Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş

Decizia vine după remiza 1-1 pe teren propriu cu Samsunspor, echipă aflată pe locul patru, la 36 de puncte în spatele actualului lider Galatasaray (care are un meci în plus), care nu a mai câştigat din 25 februarie.

O situaţie nesustenabilă pentru fostul selecţioner al Portugaliei (2014-2022), care a fost deja demis din funcţia de selecţioner al Poloniei după doar şase meciuri în 2023.

Până la finalul campionatului, antrenorul secund Serdar Topraktepe va asigura interimatul. Mai sunt cinci meciuri de campionat de disputat, iar Vulturii Negri sunt implicaţi în semifinalele Cupei Turciei împotriva lui MKE Ankaragücü (prima manşă la 23 aprilie, a doua la 8 mai).

Reclamă

Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beşiktaş la începutul lui 2024

La începutul lui 2024, Mircea Lucescu a negociat intens cu turcii, însă în cele din urmă le-a spus pas, deoarece nu a vrut să preia echipa în plin sezon.

„Am refuzat pentru că nu vreau să-i iau decât la început de campionat, nu intru în mijlocul lui, pentru că nu se ştie niciodată. Mă întorc cu alte probleme după”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Turcii au venit la Bucureşti pentru a-l convinge pe antrenorul de 78 de ani să preia echipa. Până la urmă, negocierile nu s-au finalizat, iar Mircea Lucescu nu a acceptat să preia o echipă în mijlocul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Beşiktaş timp de două sezoane, între 2002 şi 2004. În sezonul 2002-2003, antrenorul român a reuşit să câştige titlul în Turcia pe banca „vulturilor”.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:29 FotoDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia pe Arena Naţională pentru salvarea de la retrogradare 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! Vezi toate știrile
Citește și