Închide meniul

Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2024, 11:22

Reclamă
Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT

Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! "Vulturii" şi-au demis antrenorul pus în ianuarie

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profinedia Images

Mircea Lucescu are cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos a fost eliberat din funcţie din cauza rezultatelor slabe ale clubului turc. Din vară, Il Luce ar putea ajunge pe banca turcilor pentru a treia oară în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul portughez Fernando Santos a sosit la Besiktas la începutul lunii ianuarie cu scopul de a da un suflu nou unei echipe aflate în dificultate, însă nu a rezistat prea mult. Într-un comunicat publicat sâmbătă, conducerea clubului turc a anunţat că s-a despărţit de antrenorul său.

Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş

Decizia vine după remiza 1-1 pe teren propriu cu Samsunspor, echipă aflată pe locul patru, la 36 de puncte în spatele actualului lider Galatasaray (care are un meci în plus), care nu a mai câştigat din 25 februarie.

O situaţie nesustenabilă pentru fostul selecţioner al Portugaliei (2014-2022), care a fost deja demis din funcţia de selecţioner al Poloniei după doar şase meciuri în 2023.

Până la finalul campionatului, antrenorul secund Serdar Topraktepe va asigura interimatul. Mai sunt cinci meciuri de campionat de disputat, iar Vulturii Negri sunt implicaţi în semifinalele Cupei Turciei împotriva lui MKE Ankaragücü (prima manşă la 23 aprilie, a doua la 8 mai).

Reclamă

Mircea Lucescu a refuzat-o pe Beşiktaş la începutul lui 2024

La începutul lui 2024, Mircea Lucescu a negociat intens cu turcii, însă în cele din urmă le-a spus pas, deoarece nu a vrut să preia echipa în plin sezon.

„Am refuzat pentru că nu vreau să-i iau decât la început de campionat, nu intru în mijlocul lui, pentru că nu se ştie niciodată. Mă întorc cu alte probleme după”, a declarat Mircea Lucescu, pentru AntenaSport.

Turcii au venit la Bucureşti pentru a-l convinge pe antrenorul de 78 de ani să preia echipa. Până la urmă, negocierile nu s-au finalizat, iar Mircea Lucescu nu a acceptat să preia o echipă în mijlocul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Beşiktaş timp de două sezoane, între 2002 şi 2004. În sezonul 2002-2003, antrenorul român a reuşit să câştige titlul în Turcia pe banca „vulturilor”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și