Închide meniul

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului

Publicat: 15 aprilie 2024, 0:07

Reclamă
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului în Liga 1. Detaliile contractului

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj, după ce FCSB s-a impus în Gruia cu 1-0. Liderul din Liga 1 este foarte aproape de a lua titlul, iar „bursucul” este soluţia patronului Neluţu Varga, după ce a ratat pentru al doilea sezon la rând titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este liber de contract, după ce s-a despărţit de Jeonbuk, formaţia din Coreea de Sud pe care a pregătit-o în ultimul an.

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj!

Potrivit fanatik.ro, Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj din această vară. Neluţu Varga, patronul formaţiei din Gruia, a bătut palma cu „bursucul” pentru trei ani, potrivit sursei mai sus menţionate după înfrângerea suferită de clujeni în derby-ul cu FCSB.

CFR Cluj a rămas fără antrenor principal după umilinţa din sferturile de finală ale Cupei României, atunci când Corvinul Hunedoara a învins fosta campioană a României cu 4-0. După acea partidă, Adrian Mutu şi-a dat demisia.

La meciurile cu Rapid (4-1) şi FCSB (0-1), pe banca celor de la FCSB au statFrancisc Dican şi Ovidiu Hoban.

Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, ultimul antrenor care a câştigat campionatul cu CFR Cluj, acesta este liber de contract după despărţirea de Jeonbuk. „Bursucul” antrena formaţia din Coreea de Sud de aproape un an. El a semnat cu Jeonbuk la scurt timp după finalul sezonului trecut din Liga 1. Acesta ar urma să fie al patrulea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”

Dan Petrescu vorbise despre revenirea la CFR Cluj la sosirea în ţară. „Bursucul” a precizat că a avut o discuţie cu patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga.

Petrescu spusese pe aeroport că are nevoie momentan de o perioadă de pauză şi că urmează să vorbească din nou cu Neluţu Varga întoarcerea la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.: Sunteţi aşteptat la Cluj, aşa se zvoneşte Şi Rapid, Craiova v-ar dori) E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

(n.r: Vă e dor de CFR Cluj?) Ce întrebare e asta? Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă.

(n.r: Veţi merge la meci?) Am nevoie de o pauză”, a declarat Dan Petrescu pe aeroport, la întoarcerea în România.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” Vezi toate știrile
Citește și