Închide meniul

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2024, 21:49

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: "Mă întorc ca acasă"! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!

Dan Petrescu / AntenaSport

Dan Petrescu a vorbit despre revenirea la CFR Cluj. „Bursucul” a precizat că a avut o discuţie cu patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a spus că are nevoie momentan de o perioadă de pauză şi că urmează să vorbească din nou cu Neluţu Varga întoarcerea la CFR Cluj.

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga!

(n.r: Cum a fost despărţirea de Jeonbuk)? Nu a fost uşor pentru mine, nici pentru ei. Mă ataşasem puţin de club, de condiţiile de acolo. Oameni extraordinari. Sincer, nu am mai întâlnit în nicio ţară un club aşa de bine organizat, care să te lase să îţi faci treaba fără presiune.

Dacă pierdeam 10 meciuri la rând tot nu m-ar fi schimbat. De aceea am hotărât, eu am zis că ar fi bine o schimbare, pentru că eu o serie aşa negativă nu am avut-o în 25 de ani de antrenorat şi ar fi bine pentru băieţi.

Băieţii au venit la mine să mă roage să mai rămân, le-am zis că trebuie ceva nou. Mă bucur că astăzi au câştigat, am văzut fazele, cum-necum, norocul pe care nu l-am avut eu, l-au avut ei. Aşa e în fotbal.

Reclamă

O să regret condiţiile de acolo, nivelul fotbalului, mi s-a părut cel mai greu campionat în care am antrenat. Sunt foarte agresivi, nu te lasă să joci. Nu ştiu ce fotbalist din campionatul românesc ar face faţă. Până şi Boateng, care era foarte agresiv, i-a fost foarte greu în Coreea. Nu a reuşit să se impună până acum. Sincer, am primit o lecţie de viaţă.

„La CFR au fost cele mai mari succese ale mele”

(n.r.: Sunteţi aşteptat la Cluj, aşa se zvoneşte Şi Rapid, Craiova v-ar dori) E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

(n.r: Lumea tinde să creadă că vă duceţi la CFR) Vă daţi seama, acolo au fost cele mai mari succese ale mele şi e normal să se speculeze aşa.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r: Să fiţi un fel de Ferguson acolo, a zis Piţurcă) Dacă eram Ferguson rămâneam mai mult timp acolo. Şi când am făcut comparaţia asta am fost criticat, aşa că nu are rost să mai vorbim de aşa ceva. Clar că am avut momente frumoase. Tot timpul mă întorc ca acasă la Cluj. Cunosc clubul, e clar că nu cunosc jucătorii care sunt acum. Foarte mulţi jucători noi.

La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă”

(n.r.: Nu v-a sunat nici domnul Rotaru, nimeni de la Craiova?) Nu m-a sunat nimeni până acum, decât patronul de la CFR. Dar nu numai acum. Pentru că avem o relaţie foarte bună. M-a întrebat ce fac, nu m-a întrebat dacă vin, am zis ‘Vin în ţară şi vorbim’.

(n.r: Vă e dor de CFR Cluj?) Ce întrebare e asta? Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă.

(n.r: Veţi merge la meci?) Am nevoie de o pauză”, a declarat Dan Petrescu pe aeroport, la întoarcerea în România.

Bogdan Mara a anunţat situaţia reală a lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Bogdan Mara a vorbit deschis despre situaţia reală în care se află Dan Petrescu, anunţat ca şi noul antrenor de la CFR Cluj. Bun prieten cu antrenorul, Mara susţine că lucrurile între cele două părţi nu sunt încă rezolvate.

Dan Petrescu s-ar afla încă în Coreea de Sud, unde face tot posibilul să rezolve problema demiterii sale de la Jeonbuk. Există chiar şi posibilitatea ca „Bursucul” să revină abia la vară pe banca echipei alături de care şi-a adjudecat 5 titluri în Liga 1.

„Nu chiar, nu vine așa vijelios cum scriu ziarele. E clar că există o coincidență și o întâmplare care-l aduc aproape de CFR, plecarea lui Adi, iar ziua următoare Dan a ajuns la un acord să rezilieze contractul. Dan Petrescu a făcut performanțe la CFR Cluj, este iubit de fanii CFR-ului și are relații bune cu patronul clubului și cu toți cei din cadrul clubului.

Reclamă

Tot ce a apărut în presă, am văzut și eu că a semnat, că ajunge la Cluj, că are salariul făcut, nu este adevărat. Eu vă zic exact cum este situația. Dan încă este în Coreea, încă nu a reziliat contractul cu cei de acolo, mai are de discutat termenii rezilierii. După ce va rezolva ce are de luat în Coreea, va veni în România.

A avut o discuție cu Neluțu, vorbeau și înainte. Cu siguranță o să iasă la masă împreună și vor discuta probabil despre o eventuală colaborare. Cât matematic există șanse… Voi îl știți pe Dan foarte bine, un om care nu se lasă bătut niciodată. Dacă va exista o șansă, va crede până în ultimul moment. În cazul în care se va întoarce… Poate își dorește din vară, poate vrea și el o vacanță, poate vrea să formeze echipa din vară”, a declarat Bogdan Mara, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și