Închide meniul

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului

Publicat: 15 aprilie 2024, 0:07

Reclamă
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului în Liga 1. Detaliile contractului

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului

Dan Petrescu / Profimedia

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj, după ce FCSB s-a impus în Gruia cu 1-0. Liderul din Liga 1 este foarte aproape de a lua titlul, iar „bursucul” este soluţia patronului Neluţu Varga, după ce a ratat pentru al doilea sezon la rând titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu este liber de contract, după ce s-a despărţit de Jeonbuk, formaţia din Coreea de Sud pe care a pregătit-o în ultimul an.

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj!

Potrivit fanatik.ro, Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj din această vară. Neluţu Varga, patronul formaţiei din Gruia, a bătut palma cu „bursucul” pentru trei ani, potrivit sursei mai sus menţionate după înfrângerea suferită de clujeni în derby-ul cu FCSB.

CFR Cluj a rămas fără antrenor principal după umilinţa din sferturile de finală ale Cupei României, atunci când Corvinul Hunedoara a învins fosta campioană a României cu 4-0. După acea partidă, Adrian Mutu şi-a dat demisia.

La meciurile cu Rapid (4-1) şi FCSB (0-1), pe banca celor de la FCSB au statFrancisc Dican şi Ovidiu Hoban.

Reclamă

În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, ultimul antrenor care a câştigat campionatul cu CFR Cluj, acesta este liber de contract după despărţirea de Jeonbuk. „Bursucul” antrena formaţia din Coreea de Sud de aproape un an. El a semnat cu Jeonbuk la scurt timp după finalul sezonului trecut din Liga 1. Acesta ar urma să fie al patrulea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”

Dan Petrescu vorbise despre revenirea la CFR Cluj la sosirea în ţară. „Bursucul” a precizat că a avut o discuţie cu patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga.

Petrescu spusese pe aeroport că are nevoie momentan de o perioadă de pauză şi că urmează să vorbească din nou cu Neluţu Varga întoarcerea la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r.: Sunteţi aşteptat la Cluj, aşa se zvoneşte Şi Rapid, Craiova v-ar dori) E bine când se vorbeşte de tine. Nu sunt robot, să mă duc direct la o echipă în momentul ăsta. Am nevoie de puţină pauză şi e normal. Nu prea am mai văzut meciuri din România, nu prea mai ştiu ce e aici, decât rezultatele. Nu am mai urmărit niciun meci, că nu am avut unde.

(n.r: Vă e dor de CFR Cluj?) Ce întrebare e asta? Mi-e dor de fotbal, asta e clar. La CFR Cluj m-am simţit bine tot timpul. Dacă voi merge acolo, e clar că mă duc ca acasă.

(n.r: Veţi merge la meci?) Am nevoie de o pauză”, a declarat Dan Petrescu pe aeroport, la întoarcerea în România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și