Închide meniul

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 15:55

Reclamă
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică/ Hepta

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că Marius Şumudică este o soluţie pentru postul de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu a spus că Rapid ia în calcul şi aducerea unui antrenor străin, dar a precizat că pe lista antrenorilor români, Şumudică ar trebuie să fie în cap de listă. Şumudică este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de Gaziantep.

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

„Marius Şumudică, ceea ce a făcut ca antrenor, sigur că poate să fie o soluţie pentru Rapid. Cel puţin pe plan intern, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Marrius Şumudică este îndreptăţit să fie pe o listă, mai ales dacă ne referim la antrenori români. Luăm toate posibilităţile în calcul în acest moment. Vom vedea şi cum vom fi în obiectiv. Dar, Marius Şumudică poate fi o soluţie de antrenor”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid. Clubul a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Până în vară, interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonş, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă. Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi. Decizia s-a luat în urma unei şedinţe a conducerii Rapidului.

FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

Reclamă

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off. În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

Reclamă 4 / 0/3

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță„, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” Vezi toate știrile
Citește și