Închide meniul

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 15:55

Reclamă
Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică/ Hepta

Victor Angelescu a făcut un anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că Marius Şumudică este o soluţie pentru postul de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu a spus că Rapid ia în calcul şi aducerea unui antrenor străin, dar a precizat că pe lista antrenorilor români, Şumudică ar trebuie să fie în cap de listă. Şumudică este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de Gaziantep.

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

„Marius Şumudică, ceea ce a făcut ca antrenor, sigur că poate să fie o soluţie pentru Rapid. Cel puţin pe plan intern, dintre antrenorii români, ar trebui să fie în capul listei. Marrius Şumudică este îndreptăţit să fie pe o listă, mai ales dacă ne referim la antrenori români. Luăm toate posibilităţile în calcul în acest moment. Vom vedea şi cum vom fi în obiectiv. Dar, Marius Şumudică poate fi o soluţie de antrenor”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid. Clubul a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Până în vară, interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonş, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă. Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi. Decizia s-a luat în urma unei şedinţe a conducerii Rapidului.

FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

Reclamă

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off. În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

Reclamă 4 / 0/3

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță„, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și