Închide meniul

OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 15:35

Reclamă
OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB

Rapid - Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei!

Cristiano Bergodi / Profimedia Images

OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid. Clubul a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Până în vară, interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonş, Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi. Decizia s-a luat în urma unei şedinţe a conducerii Rapidului.

OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid

FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off. În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Reclamă

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță„, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Cristiano Bergodi a fost făcut praf de Nicolae Cristescu

Nicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi, după ce Rapid a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în playoff. Fostul patron al Rapidului a spus este vina lui Cristiano Bergodi pentru situaţia în care a ajuns echipa.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e nicio explicație. E vina antrenorului, trebuie un șoc urgent. De fapt, asta e: Bergodi trebuie schimbat imediat. L-am văzut nervos, transfigurat. Din ce știu, Iencsi și Lobonț vor pregăti echipa până la finalul sezonului. Ce să mai facem cu Bergodi? Cu el rămânem pe 5, ceea ce înseamnă că nu jucăm în cupele europene la anul.

L-am văzut nervos, transfigurat. Clauza lui e de 210.000 euro, nu 200.000 și nu va renunța. Din bun simț, ar trebui să o facă. Să spună că a avut absolut tot la dispozție, un lot foarte bun, condiții de top. Cred că e exclus, deși e vina antrenorului”, a spus Nicolae Cristescu la gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și