Închide meniul
VIDEO

Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 21:20 / Actualizat: 16 aprilie 2024, 23:02

Reclamă
Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi

Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat

Autocarul Barcelonei, înaintea meciului cu PSG / Profimedia

Au avut loc momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Echipa lui Xavi luptă pentru un loc în semifinalele UEFA Champions League în returul cu PSG, de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă sezonul acesta nu evoluează pe Camp Nou, stadion care se renovează, fanii catalani sunt pregătiţi pentru o atmosferă de zile mari pentru a-i împinge de la spate pe oamenii lui Xavi. Cu toate acestea, înaintea partidei de pe Stadionul Olimpic Lluis Companys, au avut loc câteva momente de confuzie.

Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat

În momentul în care autocarul echipei lui Xavi ajungea la stadion, acesta îşi făcea loc printre mii de fani catalani care au aprins torţe şi fumigene.

Cu toate acestea, au fost şi câţiva fani care au confundat autocarul Barcelonei cu autocarul celor de la PSG. Astfel, în momentul în care autocarul care transporta jucătorii lui Xavi către stadion, câţiva fani catalani au aruncat cu sticle.

Reclamă

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League. Managerul catalanilor a prefaţat returul „de foc” din sferturi şi a transmis că echipa sa trebuie să arate personalitate pentru a reveni în semifinalele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, după o pauză de cinci ani.

Barcelona a învins-o pe PSG în manşa tur cu 3-2, la Paris. Returul se va desfăşura marţi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Partida va fi arbitrată de centralul român, Istvan Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne aşteptăm la acelaşi tip de meci ca în tur, împotriva unei echipe care va veni să ne preseze şi nu-şi va face calcule. Nu am văzut niciodată o echipă a lui Luis Enrique care să nu se avânte în atac, iar asta cu siguranţă va fi şi mai valabil mâine, când au un gol de recuperat”, a afirmat Xavi.

Pentru Barca, meciul de marţi este „o mare oportunitate” de a reveni după cinci ani în semifinalele Ligii Campionilor, a subliniat tehnicianul.

Barca va trebui „să arate personalitate, să joace ca o echipă, să nu-i lase mingea lui PSG şi atace”, a spus Xavi. El se aştepată ca formaţia lui „să sufere” împotriva „uneia dintre cele mai puternice echipe din lume”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și