Închide meniul
VIDEO

Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 21:20 / Actualizat: 16 aprilie 2024, 23:02

Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi

Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat

Autocarul Barcelonei, înaintea meciului cu PSG / Profimedia

Au avut loc momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Echipa lui Xavi luptă pentru un loc în semifinalele UEFA Champions League în returul cu PSG, de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă sezonul acesta nu evoluează pe Camp Nou, stadion care se renovează, fanii catalani sunt pregătiţi pentru o atmosferă de zile mari pentru a-i împinge de la spate pe oamenii lui Xavi. Cu toate acestea, înaintea partidei de pe Stadionul Olimpic Lluis Companys, au avut loc câteva momente de confuzie.

Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat

În momentul în care autocarul echipei lui Xavi ajungea la stadion, acesta îşi făcea loc printre mii de fani catalani care au aprins torţe şi fumigene.

Cu toate acestea, au fost şi câţiva fani care au confundat autocarul Barcelonei cu autocarul celor de la PSG. Astfel, în momentul în care autocarul care transporta jucătorii lui Xavi către stadion, câţiva fani catalani au aruncat cu sticle.

Reclamă

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League

Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League. Managerul catalanilor a prefaţat returul „de foc” din sferturi şi a transmis că echipa sa trebuie să arate personalitate pentru a reveni în semifinalele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, după o pauză de cinci ani.

Barcelona a învins-o pe PSG în manşa tur cu 3-2, la Paris. Returul se va desfăşura marţi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Partida va fi arbitrată de centralul român, Istvan Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne aşteptăm la acelaşi tip de meci ca în tur, împotriva unei echipe care va veni să ne preseze şi nu-şi va face calcule. Nu am văzut niciodată o echipă a lui Luis Enrique care să nu se avânte în atac, iar asta cu siguranţă va fi şi mai valabil mâine, când au un gol de recuperat”, a afirmat Xavi.

Pentru Barca, meciul de marţi este „o mare oportunitate” de a reveni după cinci ani în semifinalele Ligii Campionilor, a subliniat tehnicianul.

Barca va trebui „să arate personalitate, să joace ca o echipă, să nu-i lase mingea lui PSG şi atace”, a spus Xavi. El se aştepată ca formaţia lui „să sufere” împotriva „uneia dintre cele mai puternice echipe din lume”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și