Închide meniul

PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2024, 23:55

Reclamă
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc pentru Istvan Kovacs

PSG şi Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Champions League

Borussia Dortmund şi PSG/ Colaj Profimedia

PSG şi Borussia Dortmund au produs surpriza şi s-au calificat în semifinalele Champions League, după ce au întors rezultatele din tur şi le-au eliminat pe Barcelona, respectiv Atletico Madrid. Cele două formaţii, PSG şi Dortmund, se vor duela pentru un loc în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a avut parte de un meci „de foc”, între Barcelona şi PSG. Catalanii au avaut avantaj, după ce au câştigat partida tur cu 3-2, însă au fost învinşi în retur cu 1-4. Arbitrul român l-a eliminat pe Ronald Araujo în minutul 29, şi de asemenea, i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi. De cealaltă parte, Borussia Dortmund a învins-o pe Atletico Madrid cu 4-2, la capătul unui meci nebun.

Barcelona – PSG 1-4 şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid 4-2

Final! Barcelona – PSG 1-4! Parizienii au întors rezultatul din tur şi s-au calificat în semifinalele Champions League, unde se vor duela cu Borussia Dortmund.

Final! Borussia Dortmund – Atletico Madrid 4-2! Germanii s-au calificat în semifinalele Champions League, după o victorie de senzaţie reuşită în returul cu echipa lui Diego Simeone!

Min. 89: Barcelona – PSG 1-4! Kylian Mbappe a reuşit „dubla”!

Reclamă

Min. 74: Borussia Dortmund – Atletico Madrid 4-2! Meci nebun în Germania! Dortmund are din nou avantaj la general, după ce Sabitzer a marcat, cu un şut la colţul lung.

Min. 71: Borussia Dortmund – Atletico Madrid 3-2! Fullkrug i-a dus pe germani din nou în avantaj, reuşind să marcheze cu o lovitură de cap perfectă!

Min. 64: Borussia Dortmund – Atletico Madrid 2-2! Angel Correa a reuşit să egaleze pentru madrileni, cu un voleu în forţă, din interiorul careului!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 61: Barcelona – PSG 1-3! Kylian Mbappe şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj, marcând din penalty.

Min. 56: Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi, după ce managerul Barcelonei a protestat.

Min. 55: Barcelona – PSG 1-2! Vitinha a reuşit să o ducă pe PSG în avantaj, punctând cu un şut de la marginea careului.

Min. 47: Borussia Dortmund – Atletico Madrid 2-1! Mats Hummels şi-a trimis mingea în propria poartă, iar madrilenii au egalat situaţia la general.

Min. 40: Barcelona – PSG 1-1! Dembele a reuşit să egaleze pentru parizieni, marcând din pasa lui Barcola!

Min. 39: Borussia Dortmund – Atletico Madrid 2-0! Germanii au dat lovitura şi şi-au mărit avantajul! Maatsen a marcat, din pasa lui Sabitzer, iar Dortmund a preluat conducerea şi la general.

Min. 34: Borussia Dortmund – Atletico Madrid 1-0! Julian Brandt a deschis scorul, cu un şut din interiorul careului, după ce a primit o pasă perfectă de la Hummels.

Reclamă

Min. 30: Ronald Araujo a fost eliminat, din Barcelona – PSG, după ce l-a faultat, din postura de ultim apărător, pe Barcola!

Min. 13: Barcelona – PSG 1-0! Raphinha a deschis scorul, cu o reluare din faţa porţii, după cursa de senzaţie a lui Lamine Yamal!

Min. 1: Au început partidele!

Istvan Kovacs va arbitra meciul dintre Barcelona şi PSG. Arbitrul român va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Rezervă va fi Horaţiu Feşnic, iar în Camera VAR se vor afla nemţii Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Echipele de start:

Barcelona: ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – de Jong, Gundogan, Pedri – Yamal, Lewandowski, Raphinha.

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes – Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz – Dembele, Mbappe, Barcola.

Borussia Dortmund: Kobel – Rzerson, Hummels, Schlotterbeck, Maetsen – Sabitzer, Can – Adeyemi, Brandt, Sancho – Fullkrug.

Atletico Madrid: Oblak – Molina, Witsel, Gimenez, Hermoso, Azpilicueta – Llorente, Koke, de Paul – Morata, Griezmann.

Şi Atletico Madrid, cu Horaţiu Moldovan pe bancă, a obţinut o victorie uriaşă în tur, scor 2-1. De Paul şi Lino au marcat golurile victoriei. Galben-negrii continuă să spere, după ce Haller a înscris pe final.

Jan Oblak nu poate fi scos dintre buturi de Simeone. Slovenul a reuşit o performanţă remarcabilă în această ediţie a Ligii Campionilor. Este portarul cu cele mai multe parade până în această fază a sferturilor de finală – 35! Totuşi, Diego Simeone şi-a avertizat jucătorii că îi aşteaptă viaţă grea la Dortmund.

Întâlnim o echipă care este foarte puternică pe teren propriu şi care începe meciurile în forţă. Vom încerca să ducem jocul într-o zonă în care credem că o putem face să sufere„, a declarat Diego Simeone la conferinţa de presă.

Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3

Superstarul Kylian Mbappe a fost făcut praf în presa din Franța, după PSG – Barcelona 2-3! Jurnaliștii din Hexagon au criticat dur prestația atacantului, din meciul de la Paris, și i-au oferit o notă uluitoare.

Atacantul de la PSG nu a reușit să marcheze în partida cu Barcelona, iar nici prestația acestuia nu a fost pe măsura așteptărilor. Astfel, presa franceză nu a avut milă de superstar.

Publicația L’Equipe au criticat dur evoluția lui Mbappe, iar acesta a primit nota 3 din partea jurnaliștilor!

Cea mai mică notă de la PSG a fost atribuită lui Lucas Berlaldo, 2, în timp ce, pe lângă Kylian Mbappe, Donnarumma și Asensio au primit nota 3.

Atacantul lui PSG a fost așteptat cu nerăbdare și a ratat întâlnirea. A încercat multe, dar nu a reușit să depășească marcajul adversarilor. În fața perechii Kounde – Araujo a ezitat să dribleze pentru a pasa cât mai mult, dar fără mare inspirație.

Drept urmare, nu a fost periculos și nu a luat decizii spectaculoase, chiar dacă a fost implicat la faza golului marcat de Ousmane Dembele”, au notat francezii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și