Închide meniul

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 10:51

Reclamă
Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: "Prostul săptămânii"

Jucătorii lui Manchester City, în timpul loviturilor de departajare din sfertul de finală cu Real Madrid / Profimedia

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League. Real Madrid s-a calificat în semifinale, după ce a trecut de câştigătoarea sezonului trecut la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 3-3 pe Bernabeu şi 1-1 după 120 de minute pe Etihad, soarta calificării s-a decis de la punctul cu var. Luka Modrid a ratat pentru Real Madrid, în timp ce de la City au ratat Bernardo Silva şi Mateo Kovacic.

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”

De departe, ratarea serii a fost cea a lui Bernardo Silva, cel care a executat extrem de prost lovitura de departajare. Lunin nu a plecat de pe loc şi a prins balonul trimis de portughez.

Cu toate acestea, mai mulţi au găsit o explicaţie pentru ratarea lui Bernardo Silva. Execuţia portughezului a întârziat, deoarece mingea a fost trimisă în peluză de Luka Modric. Croatul a lovit mingea de frustrare, după ce ratase şi el de la 11 metri.

Potrivit sportbible.com, fanii lui City şi-au exprimat nemulţumirea şi îl acuză pe suporterul din peluza „cetăţenilor”, care a întârziat returnarea balonului şi a dus la, susţin ei, la ratarea lui Silva. Mai mult, au fost şi fani de la Real Madrid care au fost de acord cu fanii „cetăţenilor”.

Reclamă

„Fanul care a ţinut de minge înainte ca Bernardo Silva să execute lovitura de la 11 metri este cu siguranţă candidat la prostul săptămânii”, a scris un fan al „cetăţenilor”, pe X (fostul Twitter).

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au fost în centrul unui moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid, din returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Madrilenii şi-au luat revanşa pentru eliminarea din urmă cu un an în faţa „cetăţenilor” şi s-au calificat în semifinale la loviturile de departajare.

Imediat după „drama” de la loviturile de departajare, Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe. La conferinţa de presă, antrenorul madrilenilor a dezvăluit ce mesaje şi-au transmis cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola l-a felicitat pe Carlo Ancelotti pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League şi le-a urat noroc „cetăţenilor”. Impresionat, antrenorul italian a spus că Pep Guardiola este un gentleman:

„Guardiola m-a felicitat pentru calificare, ne-a urat noroc, a fost un gentleman, asa cum a fost intotdeauna si asa cum este acest club, un club de gentlemeni

L-am felicitat şi eu şi i-am urat succes pentru restul sezonului. Ei au mers mai departe anul trecut, iar acum a fost rândul nostru”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB Vezi toate știrile
Citește și