Închide meniul

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 10:51

Reclamă
Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: "Prostul săptămânii"

Jucătorii lui Manchester City, în timpul loviturilor de departajare din sfertul de finală cu Real Madrid / Profimedia

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League. Real Madrid s-a calificat în semifinale, după ce a trecut de câştigătoarea sezonului trecut la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 3-3 pe Bernabeu şi 1-1 după 120 de minute pe Etihad, soarta calificării s-a decis de la punctul cu var. Luka Modrid a ratat pentru Real Madrid, în timp ce de la City au ratat Bernardo Silva şi Mateo Kovacic.

Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”

De departe, ratarea serii a fost cea a lui Bernardo Silva, cel care a executat extrem de prost lovitura de departajare. Lunin nu a plecat de pe loc şi a prins balonul trimis de portughez.

Cu toate acestea, mai mulţi au găsit o explicaţie pentru ratarea lui Bernardo Silva. Execuţia portughezului a întârziat, deoarece mingea a fost trimisă în peluză de Luka Modric. Croatul a lovit mingea de frustrare, după ce ratase şi el de la 11 metri.

Potrivit sportbible.com, fanii lui City şi-au exprimat nemulţumirea şi îl acuză pe suporterul din peluza „cetăţenilor”, care a întârziat returnarea balonului şi a dus la, susţin ei, la ratarea lui Silva. Mai mult, au fost şi fani de la Real Madrid care au fost de acord cu fanii „cetăţenilor”.

Reclamă

„Fanul care a ţinut de minge înainte ca Bernardo Silva să execute lovitura de la 11 metri este cu siguranţă candidat la prostul săptămânii”, a scris un fan al „cetăţenilor”, pe X (fostul Twitter).

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”

Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola au fost în centrul unui moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid, din returul sferturilor de finală UEFA Champions League. Madrilenii şi-au luat revanşa pentru eliminarea din urmă cu un an în faţa „cetăţenilor” şi s-au calificat în semifinale la loviturile de departajare.

Imediat după „drama” de la loviturile de departajare, Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe. La conferinţa de presă, antrenorul madrilenilor a dezvăluit ce mesaje şi-au transmis cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola l-a felicitat pe Carlo Ancelotti pentru calificarea în semifinalele UEFA Champions League şi le-a urat noroc „cetăţenilor”. Impresionat, antrenorul italian a spus că Pep Guardiola este un gentleman:

„Guardiola m-a felicitat pentru calificare, ne-a urat noroc, a fost un gentleman, asa cum a fost intotdeauna si asa cum este acest club, un club de gentlemeni

L-am felicitat şi eu şi i-am urat succes pentru restul sezonului. Ei au mers mai departe anul trecut, iar acum a fost rândul nostru”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și