Închide meniul

„Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi”

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 19:56

Reclamă
„Marius Șumudică la Rapid? Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi

"Marius Șumudică la Rapid?" Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc

Colaj cu Cristi Săpunaru și Marius Șumudică / Profimedia și Hepta

„Marius Șumudică la Rapid?” a fost întrebarea la care Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc. Căpitanul echipei din Giulești nu a stat prea mult pe gânduri, atunci când a vorbit despre o posibilă colaborare cu „Șumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După demiterea lui Cristiano Bergodi, Dan Șucu l-a numit pe Bogdan Lobonț drept antrenor principal al echipei. Totuși, varianta Marius Șumudică este în continuare pe masa șefilor din Giulești, pentru sezonul viitor.

„Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc

În acest context, Cristi Săpunaru a dezvăluit ce cred jucătorii despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică.

Căpitanul echipei din Giulești a transmis un răspuns scurt și a spus că antrenorul, care este un rapidist convins, este binevenit la formația patronată de Dan Șucu.

„Şumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

În momentul de față, Marius Șumudică este liber de contract, după despărțirea de turcii de la Gaziantep. Totuși, tehnicianul a menționat, în repetate rânduri, că va semna cu o nouă echipă abia după finalul actualului sezon.

Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid!

Cristi Săpunaru a făcut dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Căpitanul echipei din Giulești nu s-a ferit de cuvinte și a povestit cum a plecat italianul de la echipă.

Pentru Bergodi, înfrângerea cu Spesi a reprezentat ultimul meci pe banca echipei din Giulești. În locul acestuia, Dan Șucu l-a instalat pe Bogdan Lobonț drept antrenor principal.

Reclamă 4 / 0/3

Săpunaru a dezvăluit că Bergodi nu și-a luat rămas bun după ce a fost demis de Dan Șucu și că italianul le-a transmis doar un simplu mesaj jucătorilor. Totodată, căpitanul de la Rapid a spus că Bergodi nu i-a deranjat în niciun fel pe jucători și a menționat că regretă ultimele rezultate obținute.

„La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea. 

(n.r. A venit să-şi ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe.

Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. Şi că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri şi de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locurile 5-6 momentan. Bine, ne luptăm la locul 2 dacă ne revenim, dar nu cred că suntem o echipă de locurile 5-6”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători Vezi toate știrile
Citește și