Închide meniul

„Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi”

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 19:56

Reclamă
„Marius Șumudică la Rapid? Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi

"Marius Șumudică la Rapid?" Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc

Colaj cu Cristi Săpunaru și Marius Șumudică / Profimedia și Hepta

„Marius Șumudică la Rapid?” a fost întrebarea la care Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc. Căpitanul echipei din Giulești nu a stat prea mult pe gânduri, atunci când a vorbit despre o posibilă colaborare cu „Șumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După demiterea lui Cristiano Bergodi, Dan Șucu l-a numit pe Bogdan Lobonț drept antrenor principal al echipei. Totuși, varianta Marius Șumudică este în continuare pe masa șefilor din Giulești, pentru sezonul viitor.

„Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc

În acest context, Cristi Săpunaru a dezvăluit ce cred jucătorii despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică.

Căpitanul echipei din Giulești a transmis un răspuns scurt și a spus că antrenorul, care este un rapidist convins, este binevenit la formația patronată de Dan Șucu.

„Şumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

În momentul de față, Marius Șumudică este liber de contract, după despărțirea de turcii de la Gaziantep. Totuși, tehnicianul a menționat, în repetate rânduri, că va semna cu o nouă echipă abia după finalul actualului sezon.

Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid!

Cristi Săpunaru a făcut dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Căpitanul echipei din Giulești nu s-a ferit de cuvinte și a povestit cum a plecat italianul de la echipă.

Pentru Bergodi, înfrângerea cu Spesi a reprezentat ultimul meci pe banca echipei din Giulești. În locul acestuia, Dan Șucu l-a instalat pe Bogdan Lobonț drept antrenor principal.

Reclamă 4 / 0/3

Săpunaru a dezvăluit că Bergodi nu și-a luat rămas bun după ce a fost demis de Dan Șucu și că italianul le-a transmis doar un simplu mesaj jucătorilor. Totodată, căpitanul de la Rapid a spus că Bergodi nu i-a deranjat în niciun fel pe jucători și a menționat că regretă ultimele rezultate obținute.

„La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea. 

(n.r. A venit să-şi ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe.

Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. Şi că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri şi de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locurile 5-6 momentan. Bine, ne luptăm la locul 2 dacă ne revenim, dar nu cred că suntem o echipă de locurile 5-6”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și