Închide meniul

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 22:08

Reclamă
Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB - Rapid

Momentul în care Darius Olaru a centrat, la golul lui Băluţă / Captură Orange Sport

Au apărut controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Intrat în locul lui David Miculescu la pauză, Băluţă a marcat în faţa celor 40.000 de fani de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus cu 2-1 la pauză, după golurile marcate de Ermal Krasniqi şi Albion Rrahmani. Roş-albaştrii au restabilit egalitatea în minutul 57.

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid

Octavian Popescu i-a oferit o pasă pe culoar lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului a centrat în mijlocul careului. Mingea a ajuns la Radunovic, care a şutat spre colţul lung. Băluţă a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Reclamă

Imediat jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut verificarea fazei cu VAR. Au fost siguri că mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Olaru a centrat. Pe reluări, nu s-a văzut cu exactitate dacă mingea era în joc.

Reclamă

Marcel Bîrsan a mers pe mâna tuşierului, care nu a ridicat fanionul. A validat golul, spre bucuria fanilor FCSB-ului.

David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid

Miculescu a fost vârf împins în duelul de pe Arena Naţională. În minutul 39, la scorul de 2-1 pentru rivali, a avut o şansă uriaşă de a restabili egalitatea.

Florinel Coman a executat perfect un corner, iar Aioani a ezitat şi a lăsat mingea să îi treacă prin faţă. David Miculescu a fost scăpat din marcaj şi trebuia să îndeplinească o simplă formalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 22 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro în 2022, a trimis peste transversală din poziţie ideală.

Coechipierii i-au reproşat că nu a trimis mingea în poartă, iar Lixandru a fost surprins de camerele TV în timp ce şi-a pus mâinile în cap.

Văzut înlocuitorul lui Andrea Compagno, Miculescu a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 29 de meciuri din această ediţie a Ligii 1.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
19:40

Programul complet al Marelui Premiu de la Monaco (24-26 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45

19:12

Anzor Mekvabishvili va juca la EURO 2024 cu Georgia! Jucătorul de la Universitatea Craiova, pe lista selecționerului

18:41

„Dacă luam bătaie, mă suna de 3-4 ori!” Mihai Pintilii, dezvăluiri din interior despre relația de la FCSB cu Gigi Becali

18:39

Delegaţia României pentru Campionatele Europene de Înot (17-23 iunie, AntenaPLAY). David Popovici e în capul listei

18:37

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru făcut de fanii lui FCU Craiova. Decizia Comisiei de Disciplină

18:27

Constantin Budescu, asaltat cu oferte după despărțirea de Farul! Echipa care insistă pentru mijlocașul de 35 de ani

1 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 2 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 3 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 4 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 5 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 6 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY!
Citește și