Închide meniul

David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 21:37

Reclamă
David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid! Nu a putut să înscrie din trei metri, cu poarta goală în faţă

David Miculescu a semnat o ratare incredibilă în FCSB - Rapid. Gigi Becali nu a mai rezistat l-a schimbat la pauză

David Miculescu a semnat o ratare uriaşă / Captură Orange Sport

David Miculescu a semnat o ratare incredibilă în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului. Atacantul lui Elias Charalambous nu a reuşit să înscrie din trei metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a fost vârf împins în duelul de pe Arena Naţională. În minutul 39, la scorul de 2-1 pentru rivali, a avut o şansă uriaşă de a restabili egalitatea.

David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid

Florinel Coman a executat perfect un corner, iar Aioani a ezitat şi a lăsat mingea să îi treacă prin faţă. David Miculescu a fost scăpat din marcaj şi trebuia să îndeplinească o simplă formalitate.

Atacantul de 22 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro în 2022, a trimis peste transversală din poziţie ideală.

Reclamă

Coechipierii i-au reproşat că nu a trimis mingea în poartă, iar Lixandru a fost surprins de camerele TV în timp ce şi-a pus mâinile în cap. De altfel, David Miculescu a şi fost schimbat la pauză. În locul lui a intrat Alex Băluţă.

Văzut înlocuitorul lui Andrea Compagno, Miculescu a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 30 de meciuri din această ediţie a Ligii 1.

Adrian Şut, la un pas de transferul vieţii!

Adrian Şut este la un pas de transferul vieţii! Mijlocaşul celor de la FCSB va fi monitorizat la derby-ul cu Rapid de o fostă câştigătoare de Champions League şi de o echipă de top din Spania.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Şut a făcut un sezon perfect la FCSB şi a devenit unul dintre preferaţii lui Gigi Becali. La finalul sezonului, Adrian Şut ar putea pleca şi el de la echipa lui Gigi Becali.

Fanatik.ro anunţă că FC Porto şi Atlethic Bilbao au trimis scouterii pentru a-l urmări pe Adrian Şut. Mijlocaşul celor de la FCSB este cotat la 2.300.000 milioane de euro.

Darius Olaru şi Florinel Coman, bucurie nebună în FCSB – Rapid

Olaru a marcat după 10 minute. A profitat de o eroare a lui Hromada şi a şutat la colţul scurt. Aioani nu a putut interveni şi roş-albaştrii au trecut în avantaj.

Imediat după gol, Olaru a alergat pe teren şi a urlat de bucurie. Au fost imagini de senzaţie şi cu Florinel Coman, care a sărbătorit golul marcat de căpitanul FCSB-ului într-un mod inedit. A strâns pumnii şi a mimat că bate la tobă.

S-a făcut imediat şi hora bucuriei pe teren, în uralele celor peste 40.000 de fani din tribună, care au şi pregătit o scenografie spectaculoasă la începutul derby-ului.

Pentru Darius Olaru a fost cel de-al 15-lea gol stagional. Mijlocaşul liderului a reuşit şi trei pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Înainte de startul meciului, FCSB avea 16 puncte avans faţă de Rapid. Giuleştenii au pierdut toate cele patru meciuri din play-off.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și