Închide meniul

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 22:08

Reclamă
Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB - Rapid

Momentul în care Darius Olaru a centrat, la golul lui Băluţă / Captură Orange Sport

Au apărut controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Intrat în locul lui David Miculescu la pauză, Băluţă a marcat în faţa celor 40.000 de fani de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus cu 2-1 la pauză, după golurile marcate de Ermal Krasniqi şi Albion Rrahmani. Roş-albaştrii au restabilit egalitatea în minutul 57.

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid

Octavian Popescu i-a oferit o pasă pe culoar lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului a centrat în mijlocul careului. Mingea a ajuns la Radunovic, care a şutat spre colţul lung. Băluţă a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Imediat jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut verificarea fazei cu VAR. Au fost siguri că mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Olaru a centrat. Pe reluări, nu s-a văzut cu exactitate dacă mingea era în joc.

Reclamă

Marcel Bîrsan a mers pe mâna tuşierului, care nu a ridicat fanionul. A validat golul, spre bucuria fanilor FCSB-ului.

David Miculescu, ratare incredibilă în FCSB – Rapid

Miculescu a fost vârf împins în duelul de pe Arena Naţională. În minutul 39, la scorul de 2-1 pentru rivali, a avut o şansă uriaşă de a restabili egalitatea.

Florinel Coman a executat perfect un corner, iar Aioani a ezitat şi a lăsat mingea să îi treacă prin faţă. David Miculescu a fost scăpat din marcaj şi trebuia să îndeplinească o simplă formalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 22 de ani, pe care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro în 2022, a trimis peste transversală din poziţie ideală.

Coechipierii i-au reproşat că nu a trimis mingea în poartă, iar Lixandru a fost surprins de camerele TV în timp ce şi-a pus mâinile în cap.

Văzut înlocuitorul lui Andrea Compagno, Miculescu a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 29 de meciuri din această ediţie a Ligii 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și