Închide meniul

„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 0:08

Reclamă
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă! Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci al Rapidului / Profimediaimages

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti a pus tunurile pe brigada condusă de Marcel Bîrsan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul din cabina VAR, Radu Petrescu, a fost atacat în termeni duri de finanţatorul Rapidului. Angelescu avertizează că a fost o viciere de rezultat şi că jucătorii antrenaţi de Bogdan Lobonţ meritau să câştige.

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu aşteaptă explicaţii de la preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul.

Reclamă

Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze.

Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile și să vedem că am greșit noi. Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune…„, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Daniel Niculae a avut o reacţie nervoasă şi le-a cerut jurnaliştilor să îi ceară declaraţii arbitrului. Totul după ce au fost mai multe faze controversate. Giuleştenii au considerat că Hasani a marcat un gol perfect valabil şi că reuşita lui Alex Băluţă nu trebuia validată.

Să-i luați interviu lui Radu Petrescu„, a declarat Daniel Niculae la zona mixtă.

Cea mai controversată fază din FCSB – Rapid s-a produs în minutul 23. Rapid a marcat pentru a treia oară , dar Marcel Bîrsan a decis că Albion Rrahmani a influenţa faza şi a anulat golul marcat de kosovar.

Marius Avram e de părere că Marcel Bîrsan nu a procedat corect şi că trebuia să valideze golul lui Hasani.

Ca întotdeauna încep cu legile jocului. Trebuie să vedem dacă în momentul şutului îi obturează câmpul vizual al jucătorului. El nu încearcă să joace mingea, el vede şi sare. Daca prin săritură îl împiedică pe Târnovanu. Din punctul meu de vedere, golul este perfect valabil. Târnovanu vede mingea mereu. E o întrebare bună de ce nu a fost validat. Nu înţeleg de ce nu a fost chemat Bîrsan”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid

Octavian Popescu i-a oferit o pasă pe culoar lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului a centrat în mijlocul careului. Mingea a ajuns la Radunovic, care a şutat spre colţul lung. Băluţă a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Imediat jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut verificarea fazei cu VAR. Au fost siguri că mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Olaru a centrat. Pe reluări, nu s-a văzut cu exactitate dacă mingea era în joc.

Reclamă

Marcel Bîrsan a mers pe mâna tuşierului, care nu a ridicat fanionul. A validat golul, spre bucuria fanilor FCSB-ului.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și