Închide meniul

„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 0:08

Reclamă
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă! Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci al Rapidului / Profimediaimages

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid, scor 2-2, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti a pus tunurile pe brigada condusă de Marcel Bîrsan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul din cabina VAR, Radu Petrescu, a fost atacat în termeni duri de finanţatorul Rapidului. Angelescu avertizează că a fost o viciere de rezultat şi că jucătorii antrenaţi de Bogdan Lobonţ meritau să câştige.

Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2

Victor Angelescu aşteaptă explicaţii de la preşedintele CCA, Kyros Vassaras.

Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul.

Reclamă

Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze.

Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile și să vedem că am greșit noi. Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune…„, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Daniel Niculae a avut o reacţie nervoasă şi le-a cerut jurnaliştilor să îi ceară declaraţii arbitrului. Totul după ce au fost mai multe faze controversate. Giuleştenii au considerat că Hasani a marcat un gol perfect valabil şi că reuşita lui Alex Băluţă nu trebuia validată.

Să-i luați interviu lui Radu Petrescu„, a declarat Daniel Niculae la zona mixtă.

Cea mai controversată fază din FCSB – Rapid s-a produs în minutul 23. Rapid a marcat pentru a treia oară , dar Marcel Bîrsan a decis că Albion Rrahmani a influenţa faza şi a anulat golul marcat de kosovar.

Marius Avram e de părere că Marcel Bîrsan nu a procedat corect şi că trebuia să valideze golul lui Hasani.

Ca întotdeauna încep cu legile jocului. Trebuie să vedem dacă în momentul şutului îi obturează câmpul vizual al jucătorului. El nu încearcă să joace mingea, el vede şi sare. Daca prin săritură îl împiedică pe Târnovanu. Din punctul meu de vedere, golul este perfect valabil. Târnovanu vede mingea mereu. E o întrebare bună de ce nu a fost validat. Nu înţeleg de ce nu a fost chemat Bîrsan”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid

Octavian Popescu i-a oferit o pasă pe culoar lui Darius Olaru, iar căpitanul FCSB-ului a centrat în mijlocul careului. Mingea a ajuns la Radunovic, care a şutat spre colţul lung. Băluţă a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Imediat jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut verificarea fazei cu VAR. Au fost siguri că mingea ieşise în afara terenului în momentul în care Olaru a centrat. Pe reluări, nu s-a văzut cu exactitate dacă mingea era în joc.

Reclamă

Marcel Bîrsan a mers pe mâna tuşierului, care nu a ridicat fanionul. A validat golul, spre bucuria fanilor FCSB-ului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi Vezi toate știrile
Citește și