Închide meniul

Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti

Publicat: 20 aprilie 2024, 23:42

Reclamă
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti

Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB - Rapid 2-2

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae nu s-a putut abţine după derby-ul FCSB – Rapid, scor 2-2, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Preşedintele clubului din Giuleşti a refuzat să ofere declaraţii la finalul partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul atacant al Rapidului a fost nemulţumit de deciziile brigăzii de arbitri. Niculae l-a arătat cu degetul pe Radu Petrescu, cel care a stat în cabina VAR.

Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2

Daniel Niculae a avut o reacţie nervoasă şi le-a cerut jurnaliştilor să îi ceară declaraţii arbitrului. Totul după ce au fost mai multe faze controversate. Giuleştenii au considerat că Hasani a marcat un gol perfect valabil şi că reuşita lui Alex Băluţă nu trebuia validată.

Să-i luați interviu lui Radu Petrescu„, a declarat Daniel Niculae la zona mixtă.

Cea mai controversată fază din FCSB – Rapid s-a produs în minutul 23. Rapid a marcat pentru a treia oară , dar Marcel Bîrsan a decis că Albion Rrahmani a influenţa faza şi a anulat golul marcat de kosovar.

Reclamă

Marius Avram e de părere că Marcel Bîrsan trebuia să valideze golul lui Hasani.

Ca întotdeauna încep cu legile jocului. Trebuie să vedem dacă în momentul şutului îi obturează câmpul vizual al jucătorului. El nu încearcă să joace mingea, el vede şi sare. Daca prin săritură îl împiedică pe Târnovanu. Din punctul meu de vedere, golul este perfect valabil. Târnovanu vede mingea mereu. E o întrebare bună de ce nu a fost validat. Nu înţeleg de ce nu a fost chemat Bîrsan”, a spus Marius Avram la digisport.ro.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru – Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

RAPID: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 42, V. Creţu 79, Olaru 90+2, Radunovic 90+2 / Oaidă 20, Hromada 29, P. Iacob 37, Funsho Bamgboye 82, Braun 90+2, A. Rrahmani 90+2

Arbitri: Marcel Bîrsan – George Florin Neacşu, Imre-Laszlo Bucsi – George Cătălin Găman

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Marius Badea

Observator: Augustus Constantin

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2

Nu voi comenta arbitrajul, nu e stilul meu. Totuși, la golul lui Băluță am văzut că mingea e afară, dar VAR-ul în România lasă de dorit, e penibil! mai bine jucăm fără VAR.

E penibil, penibil penibil! Nici nu avem suficiente camere! Mă rog, nu mai vreau să spun nimic despre arbitraj.

Reclamă

Astăzi, după mult timp, am fost o echipă. Am fost mai agresivi, mai răi în teren. Am avut și ocazii în repriza secundă. Suntem la 3 puncte de locul 2, avem meciuri directe, nu s-a încheiat lupta.

Nu știu ce nu a mai funcționat la noi, dar nu a fost din vina lui Cristiano Bergodi. A fost vina noastră.

Astăzi am fost mai răi, așa e într-un derby. Totuși, păcat că s-a terminat egal și păcat de munca băieților.

Suntem obligați să ne revenim după meciul ăsta. Dacă nu ne revenim, nu ne mai batem pentru locul 2. Rapid este un club mare, o echipă cu pretenții.

Nu țin minte să fi pierdut vreodată 4 meciuri la rând, la Rapid. Cei care cad și nu se ridică nu au nimic de câștigat în viață.

Dacă nu ne revenim, poate veni un alt antrenor și să plece și el, fără nicio vină! Nu e vina nimănui că suntem noi pe altă planetă!”, a spus Cristi Săpunaru.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și