Închide meniul

Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 19:42

Reclamă
Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare

Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Aceasta este tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Atacantul portughez Goncalo Gregorio a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, că el şi colegii săi dau totul pe teren pentru că Dinamo merită să continue în Liga 1, de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Noi, jucătorii, ne dorim toţi să câştigăm. Nimeni nu doreşte mai mult decât noi să câştige, deci nu e vorba despre motivaţie. Dăm totul pe teren, alergăm şi muncim pentru echipă, pentru noi, pentru familiile noastre. Obiectivul nostru este să o salvăm pe Dinamo de la retrogradare, această echipă merită să continue în liga întâi. Acum cu FC Botoşani clar va fi un meci dificil, dar suntem puternici, pozitivi şi credem în noi. Ne dorim să câştigăm acum cu FC Botoşani”, a spus Gregorio.

Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare

Întrebat cum îşi explică golurile pe care le primeşte formaţia sa în prelungirile partidelor, atacantul a răspuns:

„Sunt momente care se întâmplă în fotbal. Fiecare joc este diferit, însă adversarii cred că au avut şi noroc.

Uneori avem şi noi nevoie de puţin noroc pentru a putea câştiga. Însă cred că suntem într-un moment bun. Lucrăm să nu mai facem greşeli. Poate că trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor, nu ştiu. Câteodată se întâmplă să primim aceste goluri în prelungiri. Dar învăţăm din greşeli şi încercăm să nu le mai repetăm în meciurile următoare”, notează agerpres.ro.

Reclamă

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte formaţia FC Botoşani, marţi, de la ora 19:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă!

Kopic a fost criticat de fanii lui Dinamo pentru meciul cu FCU Craiova, atunci când echipa s-a retras devreme, după marcarea primului gol. „Câinii” au fost egalați atunci în prelungiri și au pierdut 3 puncte importante.

Întrebat despre situația de la echipă, Kopic a „tunat” și a spus că el este singurul om care ia deciziile la echipă și că opiniile din spațiul public nu îi vor schimba planul tactic.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu conduc echipa, toată lumea poate avea o opinie, eu știu care era ideea noastră, cum să ne apărăm, cum să apărăm centrările. La ultima fază nu ne-am apărat bine, trebuia să reacționăm mai bine la ultima fază.

Nu a fost o situație similară, putem analiza golurile încasate cu Petrolul, Oțelul sau cu Craiova, sunt probleme defensive, reacții negative, trebuie să fim mai concentrați, să comunicăm mai bine, jucătorii în acele momente trebuie să aibă responsabilitate și să ne apărăm mai bine. Nu am simțit că a fost vorba de teamă, am jucat bine, am fost mai bine decât în primul meci de la Craiova, am avut ocazii, am încercat în prima repriză să fim periculoși dar și în a doua, când nu marchezi golul doi, se poate întâmplă asta.

Dacă ne era frică, nu atacăm, am avut ocazii, trebuia să reacționăm mai bine, nu e vorba de teamă, nu a fost o reacție prea bună”, a spus Kopic.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 AS.ro LIVE | Răzvan Raţ este invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30. Dezvăluiri de senzaţie a fostului internaţional român 18:59 McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici 18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă Vezi toate știrile
Citește și