Închide meniul

„Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 19:26

Reclamă
„Eu conduc! Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat înainte de Botoșani – Dinamo

Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! Antrenorul lui Dinamo le-a oferit un răspuns dur jurnaliștilor, înainte de Botoșani – Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul programat marți este foarte important, în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu o victorie, „câinii” ar ajunge pe loc care garantează salvarea directă.

Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă!

Având în vedere importanța meciului, Zeljko Kopic a fost pus sub presiune de jurnaliștii prezenți la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Acesta a fost criticat de fanii lui Dinamo pentru meciul cu FCU Craiova, atunci când echipa s-a retras devreme, după marcarea primului gol. „Câinii” au fost egalați atunci în prelungiri și au pierdut 3 puncte importante.

Întrebat despre situația de la echipă, Kopic a „tunat” și a spus că el este singurul om care ia deciziile la echipă și că opiniile din spațiul public nu îi vor schimba planul tactic.

Reclamă

„Eu conduc echipa, toată lumea poate avea o opinie, eu știu care era ideea noastră, cum să ne apărăm, cum să apărăm centrările. La ultima fază nu ne-am apărat bine, trebuia să reacționăm mai bine la ultima fază.

Nu a fost o situație similară, putem analiza golurile încasate cu Petrolul, Oțelul sau cu Craiova, sunt probleme defensive, reacții negative, trebuie să fim mai concentrați, să comunicăm mai bine, jucătorii în acele momente trebuie să aibă responsabilitate și să ne apărăm mai bine. Nu am simțit că a fost vorba de teamă, am jucat bine, am fost mai bine decât în primul meci de la Craiova, am avut ocazii, am încercat în prima repriză să fim periculoși dar și în a doua, când nu marchezi golul doi, se poate întâmplă asta.

Dacă ne era frică, nu atacăm, am avut ocazii, trebuia să reacționăm mai bine, nu e vorba de teamă, nu a fost o reacție prea bună”, a spus Kopic.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Legenda echipei din Ștefan cel Mare a vorbit deschis despre situația în care se află acum clubul.

Ioan Andone a spus că Dinamo va avea de câștigat, având în vedere că suporterii echipei din Ștefan cel Mare for putea veni la meciurile formației.

”Contează foarte mult că Dinamo va avea spectatori în următoarele două etape. Primul jucător al echipei sunt suporterii. Galeria, publicul. Enorm contează!

Gândiți-vă că și jucătorii, chiar și cei străini, știu că Dinamo mai există datorită PCH-ului. Clubul ar fi dispărut altfel, în faliment… Ceea ce a făcut PCH este de admirat.

Ați văzut ce presiune pot pune suporterii când joacă pe teren propriu, mai ales că este o galerie bine pregătită, iar tribunele de pe ”Arcul de Triumf” sunt foarte apropiate de gazon.

Acest lucru îi va ajuta și eu sper să se salveze direct. Asta este speranța mea!”, a spus Ioan Andone, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și