Închide meniul

Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 19:42

Reclamă
Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare

Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Aceasta este tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Atacantul portughez Goncalo Gregorio a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, că el şi colegii săi dau totul pe teren pentru că Dinamo merită să continue în Liga 1, de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Noi, jucătorii, ne dorim toţi să câştigăm. Nimeni nu doreşte mai mult decât noi să câştige, deci nu e vorba despre motivaţie. Dăm totul pe teren, alergăm şi muncim pentru echipă, pentru noi, pentru familiile noastre. Obiectivul nostru este să o salvăm pe Dinamo de la retrogradare, această echipă merită să continue în liga întâi. Acum cu FC Botoşani clar va fi un meci dificil, dar suntem puternici, pozitivi şi credem în noi. Ne dorim să câştigăm acum cu FC Botoşani”, a spus Gregorio.

Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare

Întrebat cum îşi explică golurile pe care le primeşte formaţia sa în prelungirile partidelor, atacantul a răspuns:

„Sunt momente care se întâmplă în fotbal. Fiecare joc este diferit, însă adversarii cred că au avut şi noroc.

Uneori avem şi noi nevoie de puţin noroc pentru a putea câştiga. Însă cred că suntem într-un moment bun. Lucrăm să nu mai facem greşeli. Poate că trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor, nu ştiu. Câteodată se întâmplă să primim aceste goluri în prelungiri. Dar învăţăm din greşeli şi încercăm să nu le mai repetăm în meciurile următoare”, notează agerpres.ro.

Reclamă

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte formaţia FC Botoşani, marţi, de la ora 19:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă!

Kopic a fost criticat de fanii lui Dinamo pentru meciul cu FCU Craiova, atunci când echipa s-a retras devreme, după marcarea primului gol. „Câinii” au fost egalați atunci în prelungiri și au pierdut 3 puncte importante.

Întrebat despre situația de la echipă, Kopic a „tunat” și a spus că el este singurul om care ia deciziile la echipă și că opiniile din spațiul public nu îi vor schimba planul tactic.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu conduc echipa, toată lumea poate avea o opinie, eu știu care era ideea noastră, cum să ne apărăm, cum să apărăm centrările. La ultima fază nu ne-am apărat bine, trebuia să reacționăm mai bine la ultima fază.

Nu a fost o situație similară, putem analiza golurile încasate cu Petrolul, Oțelul sau cu Craiova, sunt probleme defensive, reacții negative, trebuie să fim mai concentrați, să comunicăm mai bine, jucătorii în acele momente trebuie să aibă responsabilitate și să ne apărăm mai bine. Nu am simțit că a fost vorba de teamă, am jucat bine, am fost mai bine decât în primul meci de la Craiova, am avut ocazii, am încercat în prima repriză să fim periculoși dar și în a doua, când nu marchezi golul doi, se poate întâmplă asta.

Dacă ne era frică, nu atacăm, am avut ocazii, trebuia să reacționăm mai bine, nu e vorba de teamă, nu a fost o reacție prea bună”, a spus Kopic.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și