Închide meniul

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 21:08

Reclamă
Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni la CFR Cluj mai devreme. Concret, „Bursucul” va sta pe banca clujenilor la derby-ul cu Rapid, meci care se va desfăşura în ziua de Paşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk luna trecută, iar imediat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, „Bursucul” s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa unei reveniri în Gruia.

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Conform sport.ro, Dan Petrescu a luat decizia de a reveni pe banca lui CFR Cluj pe finalul acestui play-off. „Bursucul” îi va antrena pe clujeni începând e la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 mai, de la ora 21:30.

CFR Cluj luptă pentru ocuparea unei poziţii care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene, În prezent, clujenii ocupă locul patru, cu 31 de puncte, la un punct distanţă de Farul.

Înainte de revenirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj mai are de disputat două partide. Clujenii se vor mai duela cu Universitatea Craiova şi cu Sepsi.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu e gata să revină în Gruia, după 11 luni. Acesta s-a despărţit de clujeni la finalul sezonului trecut, semnând ulterior cu Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat în Gruia, până acum reuşind să cucerească patru titluri alături de clujeni.

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat. Este vorba despre fundașul Yuri Mathias, legitimat în prezent la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

După ce a auzit că Dan Petrescu îl vrea înapoi la CFR Cluj, Yuri a oferit o reacție sinceră. Jucătorul de la Neftci a recunoscut că s-ar întoarce în România, dacă situația îi va permite.

Reclamă

„Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Liga 1, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fică sunt prieten bun”, a spus Yuri, potrivit prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și