Închide meniul

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 21:08

Reclamă
Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni la CFR Cluj mai devreme. Concret, „Bursucul” va sta pe banca clujenilor la derby-ul cu Rapid, meci care se va desfăşura în ziua de Paşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk luna trecută, iar imediat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, „Bursucul” s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa unei reveniri în Gruia.

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Conform sport.ro, Dan Petrescu a luat decizia de a reveni pe banca lui CFR Cluj pe finalul acestui play-off. „Bursucul” îi va antrena pe clujeni începând e la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 mai, de la ora 21:30.

CFR Cluj luptă pentru ocuparea unei poziţii care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene, În prezent, clujenii ocupă locul patru, cu 31 de puncte, la un punct distanţă de Farul.

Înainte de revenirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj mai are de disputat două partide. Clujenii se vor mai duela cu Universitatea Craiova şi cu Sepsi.

Reclamă

Dan Petrescu e gata să revină în Gruia, după 11 luni. Acesta s-a despărţit de clujeni la finalul sezonului trecut, semnând ulterior cu Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat în Gruia, până acum reuşind să cucerească patru titluri alături de clujeni.

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat. Este vorba despre fundașul Yuri Mathias, legitimat în prezent la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

După ce a auzit că Dan Petrescu îl vrea înapoi la CFR Cluj, Yuri a oferit o reacție sinceră. Jucătorul de la Neftci a recunoscut că s-ar întoarce în România, dacă situația îi va permite.

Reclamă 4 / 0/3

„Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Liga 1, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fică sunt prieten bun”, a spus Yuri, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și