Închide meniul

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 21:08

Reclamă
Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu/ Profimedia

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni la CFR Cluj mai devreme. Concret, „Bursucul” va sta pe banca clujenilor la derby-ul cu Rapid, meci care se va desfăşura în ziua de Paşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk luna trecută, iar imediat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, „Bursucul” s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa unei reveniri în Gruia.

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Conform sport.ro, Dan Petrescu a luat decizia de a reveni pe banca lui CFR Cluj pe finalul acestui play-off. „Bursucul” îi va antrena pe clujeni începând e la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 mai, de la ora 21:30.

CFR Cluj luptă pentru ocuparea unei poziţii care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene, În prezent, clujenii ocupă locul patru, cu 31 de puncte, la un punct distanţă de Farul.

Înainte de revenirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj mai are de disputat două partide. Clujenii se vor mai duela cu Universitatea Craiova şi cu Sepsi.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Petrescu e gata să revină în Gruia, după 11 luni. Acesta s-a despărţit de clujeni la finalul sezonului trecut, semnând ulterior cu Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat în Gruia, până acum reuşind să cucerească patru titluri alături de clujeni.

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat

Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat. Este vorba despre fundașul Yuri Mathias, legitimat în prezent la Neftci Baku, în Azerbaidjan.

După ce a auzit că Dan Petrescu îl vrea înapoi la CFR Cluj, Yuri a oferit o reacție sinceră. Jucătorul de la Neftci a recunoscut că s-ar întoarce în România, dacă situația îi va permite.

Reclamă

„Am tot citit știrile în ultima perioadă, dar eu nu știu nimic în privința unei reveniri la CFR Cluj. Totuși, după cum bine știți și dumneavoastră, la fotbal orice este posibil! Eu știu că acolo la CFR Cluj sunt apreciat, dar și în România. Așa că normal că m-aș întoarce dacă s-ar ivi această posibilitate. Din păcate, văd că echipa nu merge acum prea bine și sper să-și revină.

Eu urmăresc fiecare meci din Liga 1, sunt la curent cu ce se întâmplă în prima ligă din România. După cum știți, am învățat și limba, am mulți prieteni în România. Mai ales cu Fică sunt prieten bun”, a spus Yuri, potrivit prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și