Închide meniul

„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 23:29

Reclamă
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea! Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani

Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani

Zeljko Kopic, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Hepta

Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani. Antrenorul „câinilor” a fost extrem de dezamăgit şi şi-a găsit cu greu cuvintele, după ce echipa sa a primit din nou gol în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a picat din nou pe loc direct retrogradabil, după ce a fost învinsă de Botoşani. Moldovenii i-au depăşit pe „câini”, după victoria cu 2-1 din meciul direct. Golul victoriei a fost marcat de Sebastian Mailat, în minutul 90+1.

Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani

Zeljko Kopic a transmis că nu a mai experimentat o astfel de situaţie în întreaga sa carieră. Acesta a transmis că jucătorii săi au luptat pentru a menţine rezultatul de pe tabelă, dat fiind faptul că au evoluat în inferioritate numerică, însă lupta a fost în zadar.

Antrenorul croat a mai subliniat că jucătorii trebuie însă să-şi revină repede, deoarece vineri vor avea un nou duel crucial pentru evitarea retrogradării, cu Voluntari.

„Am pierdut meciul în ultimul minut. Nu am mai trăit o asemenea experiență în viața mea, pentru mine este greu să spun ceva.

Reclamă

Dacă vorbesc despre a doua repriză, jucătorii s-au luptat, ne-am apărat foarte bine și cred că Botoșani nu a avut ocazii mari până la ultimul minut. O să fie foarte greu.

În prima repriză am avut multe ocazii, după primul gol primit am început să jucăm mai în față, am avut penalty, am marcat, dar e greu. Trebuie să ne revenim și să jucăm vineri cu Voluntari cu tot ce avem. Când primești asemenea gol e greu să explici”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1

Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani, în prelungiri. Mijlocaşul s-a declarat extrem de dezamăgit şi a transmis că rezultatul este unul frustrant.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Politic a mai subliniat şi cât de greu apasă aceste înfrângeri, asupra mentalul jucătorilor de la Dinamo, dat fiind faptul că echipa a primit din nou gol în prelungiri.

Un meci foarte frustrant pentru noi, e greu. Știam că va fi greu, orice meci e greu din play-out. Suntem foarte supărați. Nici nu știu ce să spun, deja este penibil și aici suntem toți implicați. Nu arăt cu degetul, toți suntem implicați, dar ceva nu este în regulă.

Urmează un meci cu Voluntari, acela va fi pe viață și pe moarte. Mai avem speranță, mai sunt 3 meciuri de jucat, dar e greu să te ridici mental cu meciuri ca acestea care te storc mental că pierzi în ultimele minute. Trebuie să luptăm, să rămânem puternici pentru că doar așa vom putea să ne salvăm”, a declarat Dennis Politic, conform digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și