Închide meniul

Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 22:50

Reclamă
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!

Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani - Dinamo 2-1

Dennis Politic, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani, în prelungiri. Mijlocaşul s-a declarat extrem de dezamăgit şi a transmis că rezultatul este unul frustrant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a căzut din nou pe loc retrogradabil, după eşecul suferit cu Botoşani. Moldovenii s-au impus cu 2-1 şi i-au depăşit pe „câini” în clasamentul play-out-ului.

Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1

Dennis Politic a răbufnit la finalul meciului şi a declarat că situaţia de la Dinamo este penibilă, după ce „câinii” au primit din nou gol în prelungiri. Acesta a transmis că duelul din etapa viitoare, cu Voluntari, va fi unul de totul sau nimic, având în vedere că mai sunt doar trei etape rămase de disputat din play-out.

De asemenea, Politic a mai subliniat şi cât de greu apasă aceste înfrângeri, asupra mentalul jucătorilor de la Dinamo, dat fiind faptul că echipa a primit din nou gol în prelungiri.

„Un meci foarte frustrant pentru noi, e greu. Știam că va fi greu, orice meci e greu din play-out. Suntem foarte supărați. Nici nu știu ce să spun, deja este penibil și aici suntem toți implicați. Nu arăt cu degetul, toți suntem implicați, dar ceva nu este în regulă.

Reclamă

Urmează un meci cu Voluntari, acela va fi pe viață și pe moarte. Mai avem speranță, mai sunt 3 meciuri de jucat, dar e greu să te ridici mental cu meciuri ca acestea care te storc mental că pierzi în ultimele minute. Trebuie să luptăm, să rămânem puternici pentru că doar așa vom putea să ne salvăm”, a declarat Dennis Politic, conform digisport.ro.

Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani

Răzvan Patriche a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a fost învinsă dramatic, în prelungiri, de Botoşani. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat, mărturisind că trupa lui Zeljko Kopic ar fi meritat un punct din deplasarea din Moldova.

„Un meci nebun. Am avut gol, gol anulat, am avut penalty anulat. Am avut om în minus. Am luptat ca nebunii, dar din nou am luat gol. Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final nu avem rezultate.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse (n.r. pentru salvarea directă de la retrogradare). Trebuie să luptăm.

Trebuie mai mult. Azi am avut de toate. Din păcate, nu am știut să gestionăm finalul de partidă”, a declarat Răzvan Patriche, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și