Închide meniul

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 15:51

Reclamă
Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica

Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Şumi a susţinut că liderul din Liga 1 nu a avut adversar în acest sezon. Cu cinci etape rămase de disputat din play-off, FCSB are 11 puncte în faţa locului secund, ocupat de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate deveni matematic campioană chiar după etapa a şasea. Dacă se va impune pe terenul lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu o învinge pe CFR Cluj, echipa lui Gigi Becali poate sărbători primul titlu după 9 ani.

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu

„FCSB a defilat anul acesta în campionat, nu a excelat… Hai să fim corecți și să spunem adevărul. FCSB ia campionatul și pentru că nu are adversar. Despre ce vorbim? Nu are adversar…

Aduceți-vă aminte, înainte se băteau trei-patru echipe ca să ia campionatul. FCSB anul ăsta cu cine s-a bătut? Craiova? Oscilantă… (face semne de valuri cu mâna). Rapid la fel. CFR-ul s-a prăbușit. Farul a început foarte prost, și-a revenit abia acum.

Ei au avut puțină constanță, cu Gigi presiune… MM din umbră care știe să facă toate cărțile… Ai înțeles? Știe, e băiat deștept, vede… Cu cei doi care-i antrenează și care probabil sunt ok…

Reclamă

Dar spun încă o dată. Jocul FCSB-ului pe mine nu mă încântă. Nu excelează cu nimic. Cum au câștigat la Farul? Câte ocazii a avut Farul și ei au dat un gol pe final, la fază fixă.

Acum, cu Rapid… Cu 50.000 de oameni în tribune trebuia să-i mănânce pe Rapid. Ca să iei campionatul, trebuia să-i mănânci! Nimic… Au întâlnit o echipă Rapid, formată acum… În condițiile în care, de trei-patru ori, s-a văzut că Rapid adoptă aceeași tactică, îl blochează pe Coman de exemplu, ce potențial a mai avut FCSB? A făcut cineva diferența?”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! Vezi toate știrile
Citește și