Închide meniul

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 15:51

Reclamă
Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica

Marius Şumudică a dat cărţile de faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Şumi a susţinut că liderul din Liga 1 nu a avut adversar în acest sezon. Cu cinci etape rămase de disputat din play-off, FCSB are 11 puncte în faţa locului secund, ocupat de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB poate deveni matematic campioană chiar după etapa a şasea. Dacă se va impune pe terenul lui Sepsi, iar Universitatea Craiova nu o învinge pe CFR Cluj, echipa lui Gigi Becali poate sărbători primul titlu după 9 ani.

Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu

„FCSB a defilat anul acesta în campionat, nu a excelat… Hai să fim corecți și să spunem adevărul. FCSB ia campionatul și pentru că nu are adversar. Despre ce vorbim? Nu are adversar…

Aduceți-vă aminte, înainte se băteau trei-patru echipe ca să ia campionatul. FCSB anul ăsta cu cine s-a bătut? Craiova? Oscilantă… (face semne de valuri cu mâna). Rapid la fel. CFR-ul s-a prăbușit. Farul a început foarte prost, și-a revenit abia acum.

Ei au avut puțină constanță, cu Gigi presiune… MM din umbră care știe să facă toate cărțile… Ai înțeles? Știe, e băiat deștept, vede… Cu cei doi care-i antrenează și care probabil sunt ok…

Reclamă

Dar spun încă o dată. Jocul FCSB-ului pe mine nu mă încântă. Nu excelează cu nimic. Cum au câștigat la Farul? Câte ocazii a avut Farul și ei au dat un gol pe final, la fază fixă.

Acum, cu Rapid… Cu 50.000 de oameni în tribune trebuia să-i mănânce pe Rapid. Ca să iei campionatul, trebuia să-i mănânci! Nimic… Au întâlnit o echipă Rapid, formată acum… În condițiile în care, de trei-patru ori, s-a văzut că Rapid adoptă aceeași tactică, îl blochează pe Coman de exemplu, ce potențial a mai avut FCSB? A făcut cineva diferența?”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și