Închide meniul

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul

Alex Masgras Publicat: 25 aprilie 2024, 12:31

Reclamă
Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul

Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul. Jucătorul roş-albaştrilor a fost înlocuit în minutul 19 al partidei cu Sepsi, la doar câteva minute după ce a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a înscris în minutul 9 al partidei de la Sf. Gheorghe, dar a fost schimbat în minutul 19. În locul lui a intrat David Miculescu, cel care a marcat al doilea gol al roş-albaştrilor în remiza cu Sepsi, scor 2-2.

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul

La finalul partidei, Coman a dezvăluit că a simţit un disconfort la nivelul inghinalilor şi că urmează să facă mai multe investigaţii.

Potrivit fanatik.ro, Florinel Coman are 50% şanse de a juca în meciul FCSB – Farul, partidă care poate decide titlul din Liga 1.

„Am simţit ceva la inghinali, nu am mai continuat. Sper ca în zilele următoare să nu am nicio problemă. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul din prima repriză, când joacă acasă prind aripi. Au fost greşeli omeneşti pe final, trebuie să le eliminăm, ne-au dominat pe final. Dacă eram pragmatici în prima repriză, trebuia să închidem meciul, când am avut ocazii”, a spus Florinel Coman, după meci, la digisport.ro.

Reclamă

Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi

S-au efectuat calculele şi s-a aflat cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi. S-a amânat sărbătoarea pentru roş-albaştrii, care nu pot deveni campioni în această rundă, după ce Farul a învins-o pe Rapid.

După ce a încheiat la egalitate cu Sepsi, FCSB a ratat şansa de a deveni campioană în etapa a şasea a play-off-ului. Astfel, nici în cazul în care Universitatea Craiova va pierde duelul cu CFR Cluj, roş-albaştrii nu se pot încununa campioni, deoarece Farul a învins-o pe Rapid şi a acumulat 35 de puncte.

FCSB poate deveni campioană matematic în runda următoare, atunci când se va duela cu Farul, pe teren propriu. O victorie îi face pe roş-albaştrii campioni, indiferent de rezultatele pe care Universitatea Craiova le va mai obţine, în partidele cu CFR Cluj şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care se va încurca cu Farul, roş-albaştrii au nevoie ca Universitatea Craiova să nu câştige partida cu CFR Cluj, de mâine, şi nici pe cea cu Rapid, de duminică.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și