Închide meniul

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul

Alex Masgras Publicat: 25 aprilie 2024, 12:31

Reclamă
Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul

Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul. Jucătorul roş-albaştrilor a fost înlocuit în minutul 19 al partidei cu Sepsi, la doar câteva minute după ce a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a înscris în minutul 9 al partidei de la Sf. Gheorghe, dar a fost schimbat în minutul 19. În locul lui a intrat David Miculescu, cel care a marcat al doilea gol al roş-albaştrilor în remiza cu Sepsi, scor 2-2.

Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul

La finalul partidei, Coman a dezvăluit că a simţit un disconfort la nivelul inghinalilor şi că urmează să facă mai multe investigaţii.

Potrivit fanatik.ro, Florinel Coman are 50% şanse de a juca în meciul FCSB – Farul, partidă care poate decide titlul din Liga 1.

„Am simţit ceva la inghinali, nu am mai continuat. Sper ca în zilele următoare să nu am nicio problemă. Mereu când jucăm cu Sepsi trebuie să închidem meciul din prima repriză, când joacă acasă prind aripi. Au fost greşeli omeneşti pe final, trebuie să le eliminăm, ne-au dominat pe final. Dacă eram pragmatici în prima repriză, trebuia să închidem meciul, când am avut ocazii”, a spus Florinel Coman, după meci, la digisport.ro.

Reclamă

Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi

S-au efectuat calculele şi s-a aflat cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi. S-a amânat sărbătoarea pentru roş-albaştrii, care nu pot deveni campioni în această rundă, după ce Farul a învins-o pe Rapid.

După ce a încheiat la egalitate cu Sepsi, FCSB a ratat şansa de a deveni campioană în etapa a şasea a play-off-ului. Astfel, nici în cazul în care Universitatea Craiova va pierde duelul cu CFR Cluj, roş-albaştrii nu se pot încununa campioni, deoarece Farul a învins-o pe Rapid şi a acumulat 35 de puncte.

FCSB poate deveni campioană matematic în runda următoare, atunci când se va duela cu Farul, pe teren propriu. O victorie îi face pe roş-albaştrii campioni, indiferent de rezultatele pe care Universitatea Craiova le va mai obţine, în partidele cu CFR Cluj şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care se va încurca cu Farul, roş-albaştrii au nevoie ca Universitatea Craiova să nu câştige partida cu CFR Cluj, de mâine, şi nici pe cea cu Rapid, de duminică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
Vezi toate știrile
Citește și