Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 19:13

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova - U Cluj

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova - U Cluj/ Captură Digi Sport

Adrian Mititelu Jr a fost surprins la duelul crucial al celor de la FCU Craiova, cu U Cluj. Aceasta a fost prima apariţie publică a fiului patronului din Bănie, după ce a luat o supradoză de pastile şi a stat în comă nu mai puţin de zece ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgenţă, după duelul dintre FCU Craiova şi Dinamo, din urmă cu două etape.

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj

Adrian Mititelu Jr a fost externat din spital, şi a fost prezent la duelul echipei tatălui său. Fiul lui Adrian Mititelu a fost surprins în tribunele arenei „Ion Oblemenco”, la duelul oltenilor cu U Cluj.

Adrian Mititelu Jr a fost surprins de camerele tv, însă acesta a luat decizia de a nu sta lângă tatăl lui, aşa cum obişnuia să o facă. Cei doi se aflau în plin scandal, înainte ca „Prinţişorul” Craiovei să ajungă de urgenţă la spital.

Adrian Mititelu Jr i-a cerut plecarea tatălui său de la echipă, după rezultatele dezastruoase ale oltenilor, care au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă

Înaintea duelului cu U Cluj, FCU Craiova avea 19 puncte, cu două mai puţine faţă de Botoşani, Poli Iaşi şi Dinamo. În cazul unei victorii, oltenii ar urca pe locul 13 şi i-ar lăsa pe „câini” pe ultimul loc.

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce a fost găsit inconştient

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr a fost făcut de antrenorul lui FCU Craiova, la 5 zile distanţă după ce Nuredin Beinur i-a salvat viaţa fiului lui Adrian Mititelu.

Eugen Trică a transmis că Adrian Mititelu Jr se simte bine. Antrenorul lui FCU Craiova a precizat că îl aşteaptă la club.

Reclamă 4 / 0/3

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club”, a spus Eugen Trică în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu U Cluj.

Adrian Mititelu Jr a mărturisit că a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Nuredin Beinur, cel supranumit „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient pe Mititelu Jr şi a chemat de urgenţă ambulanţa.

„Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adrian Mititelu Jr, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
Vezi toate știrile
Citește și