Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 19:13

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova - U Cluj

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova - U Cluj/ Captură Digi Sport

Adrian Mititelu Jr a fost surprins la duelul crucial al celor de la FCU Craiova, cu U Cluj. Aceasta a fost prima apariţie publică a fiului patronului din Bănie, după ce a luat o supradoză de pastile şi a stat în comă nu mai puţin de zece ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgenţă, după duelul dintre FCU Craiova şi Dinamo, din urmă cu două etape.

Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj

Adrian Mititelu Jr a fost externat din spital, şi a fost prezent la duelul echipei tatălui său. Fiul lui Adrian Mititelu a fost surprins în tribunele arenei „Ion Oblemenco”, la duelul oltenilor cu U Cluj.

Adrian Mititelu Jr a fost surprins de camerele tv, însă acesta a luat decizia de a nu sta lângă tatăl lui, aşa cum obişnuia să o facă. Cei doi se aflau în plin scandal, înainte ca „Prinţişorul” Craiovei să ajungă de urgenţă la spital.

Adrian Mititelu Jr i-a cerut plecarea tatălui său de la echipă, după rezultatele dezastruoase ale oltenilor, care au ajuns pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă

Înaintea duelului cu U Cluj, FCU Craiova avea 19 puncte, cu două mai puţine faţă de Botoşani, Poli Iaşi şi Dinamo. În cazul unei victorii, oltenii ar urca pe locul 13 şi i-ar lăsa pe „câini” pe ultimul loc.

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce a fost găsit inconştient

Anunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr a fost făcut de antrenorul lui FCU Craiova, la 5 zile distanţă după ce Nuredin Beinur i-a salvat viaţa fiului lui Adrian Mititelu.

Eugen Trică a transmis că Adrian Mititelu Jr se simte bine. Antrenorul lui FCU Craiova a precizat că îl aşteaptă la club.

Reclamă 4 / 0/3

”Este foarte bine, chiar acum am discutat cu patronul. Este în regulă, îl așteptăm să vină acasă și să își reia activitatea la club”, a spus Eugen Trică în conferinţa de presă de dinainte de meciul cu U Cluj.

Adrian Mititelu Jr a mărturisit că a stat 10 ore în comă şi a reuşit să fie stabilizat cu greu de medici. Nuredin Beinur, cel supranumit „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient pe Mititelu Jr şi a chemat de urgenţă ambulanţa.

„Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment…

Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, a declarat Adrian Mititelu Jr, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
9
mai
22:11
„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor
9
mai
21:37
Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA
9
mai
21:14
Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României
Vezi toate știrile
Citește și