Închide meniul

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Alex Masgras Publicat: 29 aprilie 2024, 19:00

Reclamă
Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Arne Slot, în timpul unui meci / Profimedia

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, are cale liberă spre Anfield. Antrenorul german va părăsi echipa la finalul acestui sezon, iar conducerea „cormoranilor” a încheiat negocierile în privinţa noului antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Liverpool şi Feyenoord au semnat toate documentele necesare pentru ca olandezul de 45 de ani să devină noul antrenor al formaţiei de pe Anfield.

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Romano a mai dezvăluit şi că cele două echipe vor anunţa oficial această mutare în cursul acestei săptămâni.

„Liverpool şi Feyenoord au semnat toate documentele pentru mutarea iminentă a lui Arne Slot ca antrenor principal. Va mai dura puţin până la anunţul oficial, urmând să aibă loc săptămâna aceasta”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de X (fostul Twitter).

Reclamă
Reclamă 4

Arne Slot, antrenorul care a fost ales de conducerea lui Liverpool pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp, a câştigat alături de Feyenoord titlul din sezonul 2022/23 şi Cupa Olandei în acest sezon. El mai avea contract cu Feyenoord pentru încă două sezoane, dar Liverpool a fost de acord cu plata unor compensaţii financiare. Potrivit bbc.com, „cormoranii” au plătit în jur de 10 milioane de euro.

Cu trei etape înainte de final, Feyenoord este pe locul 2 în Olanda, cu 75 de puncte, în timp ce PSV este pe primul loc, cu 84 de puncte.

Arne Slot anunţase deja că îşi doreşte să ajungă la Liverpool

Încă de dinainte ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere, Arne Slot a anunţat că îşi doreşte să antreneze echipa de pe Anfield şi aştepta cu sufletul la gură ca Liverpool şi Feyenoord să concretizeze negocierile.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-ar plăcea să devin noul antrenor al lui Liverpool, decizia mea este clară. Nu este un secret că vreau să merg la Liverpool.

Feyenoord și Liverpool se pregătesc de negocieri, aștept să văd ce va ieși din asta.

Sunt încrezător, aștept ca cluburile să ajungă la un acord”, declara Arne Slot, în urmă cu câteva zile.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

22:50 31 mai

Jose Mourinho va avea un salariu uriaş la Fenerbahce! Cât va câştiga portughezul în Turcia

22:44 31 mai

Negocierile dintre Adi Popa şi şefii lui CSA Steaua au picat! „Motoreta”, pe picior de plecare din Ghencea

22:13 31 mai

Iga Swiatek, calificare fără emoţii în optimile de la Roland Garros chiar de ziua ei! Rezultatele zilei de pe tabloul feminin

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și