Închide meniul

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Alex Masgras Publicat: 29 aprilie 2024, 19:00

Reclamă
Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Arne Slot, în timpul unui meci / Profimedia

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, are cale liberă spre Anfield. Antrenorul german va părăsi echipa la finalul acestui sezon, iar conducerea „cormoranilor” a încheiat negocierile în privinţa noului antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Liverpool şi Feyenoord au semnat toate documentele necesare pentru ca olandezul de 45 de ani să devină noul antrenor al formaţiei de pe Anfield.

Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Romano a mai dezvăluit şi că cele două echipe vor anunţa oficial această mutare în cursul acestei săptămâni.

„Liverpool şi Feyenoord au semnat toate documentele pentru mutarea iminentă a lui Arne Slot ca antrenor principal. Va mai dura puţin până la anunţul oficial, urmând să aibă loc săptămâna aceasta”, a scris Fabrizio Romano, pe contul său de X (fostul Twitter).

Reclamă

Arne Slot, antrenorul care a fost ales de conducerea lui Liverpool pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp, a câştigat alături de Feyenoord titlul din sezonul 2022/23 şi Cupa Olandei în acest sezon. El mai avea contract cu Feyenoord pentru încă două sezoane, dar Liverpool a fost de acord cu plata unor compensaţii financiare. Potrivit bbc.com, „cormoranii” au plătit în jur de 10 milioane de euro.

Cu trei etape înainte de final, Feyenoord este pe locul 2 în Olanda, cu 75 de puncte, în timp ce PSV este pe primul loc, cu 84 de puncte.

Arne Slot anunţase deja că îşi doreşte să ajungă la Liverpool

Încă de dinainte ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere, Arne Slot a anunţat că îşi doreşte să antreneze echipa de pe Anfield şi aştepta cu sufletul la gură ca Liverpool şi Feyenoord să concretizeze negocierile.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-ar plăcea să devin noul antrenor al lui Liverpool, decizia mea este clară. Nu este un secret că vreau să merg la Liverpool.

Feyenoord și Liverpool se pregătesc de negocieri, aștept să văd ce va ieși din asta.

Sunt încrezător, aștept ca cluburile să ajungă la un acord”, declara Arne Slot, în urmă cu câteva zile.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și