Închide meniul
EXCLUSIV

Petrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2024, 19:10

Reclamă
Petrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună

Petrolul a primit interdicţie la transferuri

Supărarea unui jucător, după o nouă înfrângere a Petrolului / Profimediaimages

Petrolul nu scapă de probleme şi a fost anunţată că a primit interdicţie la transferuri. „Lupii galbeni” au probleme şi pe plan sportiv în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Laszlo Balint trece printr-un moment teribil şi „tremură” serios cu două etape înainte de finalul sezonului. Ploieştenii şi-au trecut în cont un singur punct în ultimele trei meciuri. Tocmai au pierdut cu o contracandidată, FC Botoşani, scor 1-2.

Petrolul a primit interdicţie la transferuri

Din informaţiile AS.ro, Petrolul a fost sancţionată astăzi de FIFA şi a primit interdicţie la transferuri. Este a treia echipă din play-out care primeşte o astfel de lovitură.

Hermannstadt a fost prima care a ajuns cu transferurile blocate, pe 5 aprilie. La două săptămâni distanţă a primit o veste similară şi UTA lui Mircea Rednic.

„Puriul” a negat întâi că arădenii ar avea interdicţie la transferuri, după care a recunoscut şi i-a asigurat pe fani că nu au de ce să îşi facă griji. Ar fi restanţe financiare către Aleksandar Vucenovic, Kyvon Leidsman și Ivaylo Markov.

Reclamă
Reclamă 4

O să vedeți că avem voie să facem transferuri, se vor plăti acele datorii. Din ce știu eu s-au plătit, altfel nu luam licența în primul rând, până în decembrie s-au plătit. Cea mai grea a fost pentru Keșeru, jumătate din bugetul nostru pentru o lună, dar asta e. S-au făcut greșeli și înainte, s-au făcut și acum, dar eu sunt sigur că vom avea acces la transferuri în perioada de transferuri.

Acum nu e perioadă, nici nu ne agităm. Sunt alții care mai încearcă să mai bage câte o „strâmbă”. De la Strâmbul, mai bagă câte o „strâmbă” ei, ca să ne destabilizeze, dar nu au cum să o facă. Suntem solizi acum, avem echipă, atât ca spirit, cât și ca și concurență, eu zic că arătăm bine”, a declarat Rednic.

UTA este lider în play-out după 7 etape şi a ieşit din „hora” luptei pentru rămânerea în Liga 1. Iată cum arată clasamentul:

Reclamă

1. UTA – 34 de puncte
2. Oţelul – 33 de puncte
3. Hermannstadt – 31 de puncte
4. U Cluj – 29 de puncte
5. Petrolul – 26 de puncte
6. FC Botoşani – 24 de puncte
7. FC Voluntari – 23 de puncte
8. FCU Craiova – 22 de puncte
9. Poli Iaşi – 21 de puncte
10. Dinamo – 21 de puncte

Ultimele două clasate retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7 şi 8 vor juca baraj.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și