Închide meniul
EXCLUSIV

UTA a primit interdicție la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic!

Publicat: 19 aprilie 2024, 19:29 / Actualizat: 20 aprilie 2024, 9:35

Reclamă
UTA a primit interdicție la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic!

UTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic

Mircea Rednic / Profimedia Images

UTA a primit interdicţie la transferuri! Echipa lui Mircea Rednic a primit o lovitură dură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA se află în acest moment pe locul 2 în play-out, cu 27 de puncte. 28 de puncte are Hermannstadt, dar un meci mai mult disputat. 27 de puncte mai are Oţelul, iar 26 U Cluj.

UTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic

UTA va juca în deplasare cu Petrolul luni, de la ora 19:00. UTA va mai juca în play-out cu Oţelul, Poli Iaşi, FCU Craiova şi Dinamo.

Mircea Rednic a făcut o campanie revoluţionară de transferuri în această vară. 25 de jucători au fost aduşi la UTA doar până în noiembrie 2023.

Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out

Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA. Fanii celor două echipe pot reveni pe stadion la ultimele două partide de pe teren propriu din play-out. Iniţial, Dinamo şi UTA au primit o suspendare de 4 etape după incidentele provocate la meciul direct.

Reclamă

Comisia de Etică şi Disciplină din cadrul FRF a suspendat sancţiunea iniţială care prevedea 4 etape fără spectatori. Ulterior, oficialii FRF au permis celor două cluburi să joace doar cu copii în tribune.

„Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, se arată în decizia Comisiei din cadrul FRF.

„Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD”, se arată în decizia publicată de lpf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Atmosferă incredibilă” Mircea Rednic, dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut spectacol în tribune la UTA – Botoșani 1-0

Mircea Rednic a dezvăluit că a fost dat pe spate de cei 5000 de copii care au făcut un adevărat spectacol în tribune, la UTA – Botoșani 1-0. Tehnicianul arădenilor a vorbit și despre „prima” primită de jucătorii săi, după acest succes.

Partida dintre UTA și FC Botoșani a contat pentru etapa cu numărul 3 a playout-ului din Liga 1. După acest succes, arădenii sunt pe locul al 7-lea.

„Puriul” a spus că meciul cu Botoșani nu a fost unul excelent, însă a dezvăluit că victoria echipei sale a fost posibilă și datorită încurajărilor venite din tribune!

Fanii lui UTA nu au voie să mai participe la partidele arădenilor din acest sezon, însă oficialii „textiliști” au deschis porțile arenei pentru copii, care au luat cu asalt stadionul.

”A fost o atmosferă incredibilă, nu îmi imaginam. 5000 de copii au strigat, au încurajat, au fost pozitivi, au avut un mare merit la victoria noastră. Nu am jucat foarte bine, dar scopul scuză mijloacele. Am pierdut cu ușurință mingiile, nu am mai blocat.

„Le dau libere drept primă”

Îi felicit pe Kucher, pe fundașii centrali, și-au făcut datoria. Mă bucur că jucătorii au înțeles că este un moment delicat, să nu ai suporterii alături. Mă bucur că am venit de departe, suntem în frruntea play-out-ului. Noi trebuie să ne facem treaba.

Le-am dat liber, nu le-am mai dat prime, le dau libere drept primă. Ne bucurăm și de duminică pregătim meciul cu Sibiul de aici.

Reclamă

Sper ca decizia care se va lua să fie pentrru fotbal. Am avut 5000 de copii, adăugăm încă 5000 de fete frumoase care i-au însoțit și putem spune că jucăm cu trribuna plină. Aradul trăiește prin fotbal, mă bucur că sunt antrenor aici.

Suntem neînvinși, dar nu putem fi mulțumiți total, încă e o situație grrea, mă refer și la mine, la prroblemele de sănătate. Dacă vom câștiga vineri, cu Sibiul, avem șanse mari să ne salvăm, să nu mai stăm cu emoții” a spus Mircea Rednic, după meci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și