Închide meniul

„O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2024, 11:57

Reclamă
„O echipă ca oricare alta! Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare

Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport/Profimediaimages

Aceasta este dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei. Juristul echipei Armatei a avut o nouă replică dură în scandalul pe care îl are cu Gigi Becali. Talpan asigură că FCSB nu mai are ce căuta în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan a răbufnit când a auzit că FCSB vrea să joace, în preliminariile Champions League, pe stadionul de 100 de milioane de euro. Imaginile cu jucătorii campioanei Ligii 1, sărbătorind „titlul cu numărul 27”, l-au revoltat.

Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei

Florin Talpan a avut un nou discurs manifest şi le-a prezentat fanilor motivul pentru care este convins că FCSB nu este continuatoarea Stelei. A venit şi cu acuzaţii grave la adresa conducătorilor liderului din Liga 1.

(n.r. – FCSB) Vrea ne fure palmaresul și nu au ce căuta în Ghencea. Atâta timp cât FCSB e o echipă care are sediul în satul Mogoșoaia și e înființată în 2003, eu cred că lucrurile sunt foarte clare, nu au ce căuta în Ghencea.

Este o echipă oarecare care nu are niciun palmares„, a declarat Florin Talpan pentru sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB va lua startul în sezonul viitor pe 9 sau 10 iulie, atunci când este programată partida tur din primul tur preliminar din Champions League, urmând ca returul să se dispute o săptămâna mai târziu. În perioada respectivă, pe Arena Naţională se vor desfăşura concerte, astfel că stadionul nu va fi disponibil pentru meciuri de fotbal.

Gheorghe Mustaţă, convins că FCSB revine în Ghencea: „E semnat contractul”

Potrivit liderului galeriei FCSB-ului, contractul s-a şi semnat între echipa patronată de Gigi Becali şi CSA Steaua.

Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul.

Reclamă

Până în septembrie, acolo jucăm. Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie”, a susţinut Gheorghe Mustaţă, într-un live pe Facebook al lui Gabi Safta.

Şi Mihai Stoica este sigur că Florin Talpan nu are cum să o interzică pe FCSB în Ghencea.

Nu ai cum să doreşti să joci în altă parte, nu vor fi meciuri sub 6.000, ca să jucăm pe Arc. Ne-am ţinut de cuvânt, nu am forţat să jucăm în Ghencea niciodată, ci doar când Arena Naţională nu ne poate primi.

Asta e situaţia. Când Arena Naţională e disponibilă, jucăm. Avem Ghencea, atât”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:43

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

20:32

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

20:23

Alvaro Morata a intrat în topul marcatorilor din istoria EURO! Spania a „dustrus-o” pe Croaţia în 45 de minute

20:21

Dinamo a făcut spectacol în primul amical al verii! Cătălin Cîrjan și Adrian Caragea, gol la primul meci în tricoul alb-roșu

19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

19:30

LIVE TEXTSpania – Croaţia 3-0. Primul duel şoc de la EURO 2024! Repriză de vis pentru spanioli

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și