Închide meniul

„O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2024, 11:57

Reclamă
„O echipă ca oricare alta! Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare

Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport/Profimediaimages

Aceasta este dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei. Juristul echipei Armatei a avut o nouă replică dură în scandalul pe care îl are cu Gigi Becali. Talpan asigură că FCSB nu mai are ce căuta în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan a răbufnit când a auzit că FCSB vrea să joace, în preliminariile Champions League, pe stadionul de 100 de milioane de euro. Imaginile cu jucătorii campioanei Ligii 1, sărbătorind „titlul cu numărul 27”, l-au revoltat.

Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei

Florin Talpan a avut un nou discurs manifest şi le-a prezentat fanilor motivul pentru care este convins că FCSB nu este continuatoarea Stelei. A venit şi cu acuzaţii grave la adresa conducătorilor liderului din Liga 1.

(n.r. – FCSB) Vrea ne fure palmaresul și nu au ce căuta în Ghencea. Atâta timp cât FCSB e o echipă care are sediul în satul Mogoșoaia și e înființată în 2003, eu cred că lucrurile sunt foarte clare, nu au ce căuta în Ghencea.

Este o echipă oarecare care nu are niciun palmares„, a declarat Florin Talpan pentru sport.ro.

Reclamă

FCSB va lua startul în sezonul viitor pe 9 sau 10 iulie, atunci când este programată partida tur din primul tur preliminar din Champions League, urmând ca returul să se dispute o săptămâna mai târziu. În perioada respectivă, pe Arena Naţională se vor desfăşura concerte, astfel că stadionul nu va fi disponibil pentru meciuri de fotbal.

Gheorghe Mustaţă, convins că FCSB revine în Ghencea: „E semnat contractul”

Potrivit liderului galeriei FCSB-ului, contractul s-a şi semnat între echipa patronată de Gigi Becali şi CSA Steaua.

Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Până în septembrie, acolo jucăm. Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie”, a susţinut Gheorghe Mustaţă, într-un live pe Facebook al lui Gabi Safta.

Şi Mihai Stoica este sigur că Florin Talpan nu are cum să o interzică pe FCSB în Ghencea.

Nu ai cum să doreşti să joci în altă parte, nu vor fi meciuri sub 6.000, ca să jucăm pe Arc. Ne-am ţinut de cuvânt, nu am forţat să jucăm în Ghencea niciodată, ci doar când Arena Naţională nu ne poate primi.

Asta e situaţia. Când Arena Naţională e disponibilă, jucăm. Avem Ghencea, atât”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și