Închide meniul

FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 17:32

Reclamă
FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul

Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB-ului / Hepta

FCSB revine în Ghencea, susţine liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă! Potrivit liderului galeriei FCSB-ului, contractul s-a şi semnat între echipa patronată de Gigi Becali şi CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar urma să joace în Ghencea până în luna septembrie. În timpul verii, sunt concerte pe Arena Naţională. Astfel, FCSB ar urma să dispute şi meciurile din preliminariile Ligii Campionilor în Ghencea.

FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul”

”Vom juca în Ghencea în preliminariile UEFA Champions League. E semnat contractul.

Până în septembrie, acolo jucăm. Chiar dacă se supără Meme, că nu trebuia să spun, suntem campioni, avem voie”, a susţinut Gheorghe Mustaţă, într-un live pe Facebook al lui Gabi Safta.

Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer

Louis Munteanu a fost ademenit cu 20.000 de euro salariu pe lună pentru a veni la FCSB. Totuşi, problemele lui Gigi Becali apar la suma de transfer pe care le-a propus-o celor de la Fiorentina.

Reclamă

Becali a anunţat că Munteanu este unul dintre jucătorii pe care îi vrea pentru a ataca grupele europene în stagiunea viitoare. Atacantul de 21 de ani a avut o revenire de formă la Farul, pentru care a marcat 10 goluri în această stagiune.

Aşa l-a convins pe Gigi Becali să îi ofere un salariu lunar de 20.000 de euro, susţine fanatik.ro. Atacantul cotat la 1.5 milioane de euro ar fi acceptat propunerea latifundiarului.

Rămâne de văzut dacă FCSB şi Fiorentina vor ajunge la un numitor comun. Becali a oferit 400.000 de euro, dar gruparea viola vrea 1.5 milioane de euro pentru campionul lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, despre Louis Munteanu

„Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. – MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maximum. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el”, a declarat recent Gigi Becali.

Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali

Pe de altă parte, Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali pentru cei trei jucători ai dobrogenilor despre care informaţiile spun că sunt doriţi de patronul de la FCSB pentru a ataca Europa.

Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru sunt fotbaliştii pe care ar putea să îi cumpere Becali de la fosta campioană a Ligii 1, iar, prin vocea acţionarului Ciprian Marica, a primit ok-ul de la Gică Hagi, dacă preţurile vor fi cele corecte.

„Situația financiară nu ne permite să refuzăm discuțiile pentru un jucător sau altul. Farul este nevoită să negocieze pentru orice fotbalist.

Din fericire, avem mereu la Academie tineri care o să ne surprindă plăcut. Chiar ne-a spus Gică să ne facem griji că vin din urmă fotbaliști care pot înlocui pe oricine”, a spus Marica, citat de iamsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Cât trebuie să achite clubul care şi-l doreşte 23:05 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco Vezi toate știrile
Citește și