Închide meniul

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2024, 8:42

Reclamă
Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!

Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham

Radu Drăgușin, în tricoul lui Tottenham / Profimedia Images

Florin Manea a venit cu un anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou în ultimele meciuri ale lui Tottenham și nu are meciuri în picioare înainte de EURO 2024. Transferat pentru 30 de milioane de euro de gruparea din Premier League, fundașul de 22 de ani nu trece prin cel mai bun moment al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin era jucător de bază la Genoa în Serie A, dar încă nu a reușit să își câștige locul de titular la noua echipă. Le-a refuzat pe Bayern și Napoli pentru a-și îndeplini visul de a juca în Anglia.

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli„, a declarat Florin Manea la Radio CRC.

Reclamă
Reclamă 4

Impresarul internaționalului român a recunoscut că, în cazul în care Drăgușin va continua să fie rezervă la Tottenham, se va lua în calcul un împrumut. Napoli ar putea fi o soluție pentru tânărul jucător.

„Dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, va trebui să o luăm în calcul”

Pentru climă ar fi fost mai bine (n.r. să semneze cu Napoli), dar a fost alegerea sa. Am vorbit și cu De Laurentiis, a fost o mare onoare pentru mine. Drăgușin trebuie să aibă răbdare. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu trei fundași. El știe mai bine, dar Tottenham primește multe goluri. Ai mai multă siguranță dacă joci cu trei fundași și nu vei mai primi atât de multe goluri.

Pentru Drăgușin nu se schimbă nimic. Tottenham primește multe goluri din faze fixe. Cred că Drăgușin își va găsi locul în viitor, pentru că Tottenham are nevoie de forța sa, la Genoa a marcat multe goluri cu capul.

Reclamă

Dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul. Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace„, a mai spus agentul lui Radu Drăgușin.

Din luna ianuarie și până în prezent, Drăgușin a jucat 229 de minute în Premier League. A fost titular în două meciuri pentru Spurs.

Tottenham trece printr-un moment teribil și a pierdut ultimele trei meciuri din campionat. Mai are șanse infime să termine în TOP 4 și să obțină astfel calificarea în Champions League.

„Ce nu are Radu Drăguşin?” Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri

Întrebat despre ceea ce îi lipseşte lui Radu Drăguşin, Gabi Tamaş a răspuns fără să stea pe gânduri. Fostul fundaş central al naţionalei României a tras un semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu cu o lună şi jumătate înainte de EURO 2024.

Hai să îți explic eu. Fundașii centrali sunt buni toți patru. Dar ce n-are Drăgușin? E bun tactic că știe să stea în teren. N-are viteză, că de asta stă mai jos. Când ai unul fără viteză, pe cine pui lângă el? Pe unul cu viteză. Burcă are viteză? Eu cu Goian ne completam foarte bine. Eu aveam viteză.

Dacă ții minte, nea Piți l-a pus pe Cristi Chivu la mijloc din fundaș central„, a spus Gabi Tamaș, potrivit iamsport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în startul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și