Închide meniul

„Ce nu are Radu Drăguşin?” Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri. Semnal de alarmă înainte de EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 14:03

Reclamă
„Ce nu are Radu Drăguşin? Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri. Semnal de alarmă înainte de EURO 2024

"Ce nu are Radu Drăguşin?" Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri

Radu Drăguşin şi Gabi Tamaş / Colaj Profimediaimages/AS.ro

Întrebat despre ceea ce îi lipseşte lui Radu Drăguşin, Gabi Tamaş a răspuns fără să stea pe gânduri. Fostul fundaş central al naţionalei României a tras un semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu cu o lună şi jumătate înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat cu 30 de milioane de euro de la Genoa, Drăguşin a fost uitat pe bancă şi în derby-ul Tottenham – Arsenal, scor 2-3. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a jucat numai 229 de minute în tricoul lui Spurs.

„Ce nu are Radu Drăguşin?” Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri

Gabi Tamaş ştie care este principala problemă pe care o are Radu Drăguşin şi îi cere selecţionerului României să fie atent cum alcătuieşte primul 11 la turneul final.

Hai să îți explic eu. Fundașii centrali sunt buni toți patru. Dar ce n-are Drăgușin? E bun tactic că știe să stea în teren. N-are viteză, că de asta stă mai jos. Când ai unul fără viteză, pe cine pui lângă el? Pe unul cu viteză. Burcă are viteză? Eu cu Goian ne completam foarte bine. Eu aveam viteză.

Dacă ții minte, nea Piți l-a pus pe Cristi Chivu la mijloc din fundaș central”, a spus Gabi Tamaș, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Radu Drăguşin a fost piesă de bază la reprezentativa tricoloră în campania de calificare la EURO 2024.

Tamaş a fost în lotul României la Campionatul European din 2008. A adunat, de-a lungul carierei, 67 de selecţii şi a marcat trei goluri sub tricolor.

Gabi Tamaş a jucat în Anglia pentru West Bromwich Albion, Doncaster, Watford şi Cardiff City.

Reclamă 4 / 0/3

Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional

Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal, din etapa a 35-a din Premier League. Managerul lui Spurs şi-a taxat jucătorii pentru greşelile comise, în meciul în care Radu Drăguşin a fost din nou „uitat” pe bancă.

Arsenal a început perfect derby-ul cu Tottenham, şi conducea cu 3-0 la pauză. În repriza secundă, Spurs a redus din diferenţă şi s-a apropiat pe tabelă, însă partida a fost câştigată în cele din urmă de „tunari”, cu scorul de 3-2.

Postecoglou a subliniat că echipa sa a comis greşeli inacceptabile, mărturisind că jucătorii săi nu sunt suficient de puternici în anumite faze ale jocului.

Este dezamăgitor. Le-am permis prea ușor adversarilor să ajungă la poarta noastră, au ajuns acolo de trei sau patru ori și au marcat trei goluri. Pur și simplu este inacceptabil și am plătit preț pentru asta.

Am dat dovadă că putem lupta, dar a trebuit să o facem pentru că nu aveam altă opțiune. Încă nu suntem suficient de puternici, în special într-un moment de tranziție sau la o fază fixă. Le permitem foarte ușor adversarilor să ajungă la poarta noastră”, a declarat Ange Postecoglou, conform The Spurs Watch.

Radu Drăguşin a bifat al patrulea meci ca rezervă la Tottenham. La derby-ul cu Arsenal, cuplul de fundaşi centrali ai lui Spurs a fost format din Cristian Romero şi Micky van de Ven.

Reclamă
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și