Închide meniul

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2024, 8:42

Reclamă
Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!

Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham

Radu Drăgușin, în tricoul lui Tottenham / Profimedia Images

Florin Manea a venit cu un anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou în ultimele meciuri ale lui Tottenham și nu are meciuri în picioare înainte de EURO 2024. Transferat pentru 30 de milioane de euro de gruparea din Premier League, fundașul de 22 de ani nu trece prin cel mai bun moment al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin era jucător de bază la Genoa în Serie A, dar încă nu a reușit să își câștige locul de titular la noua echipă. Le-a refuzat pe Bayern și Napoli pentru a-și îndeplini visul de a juca în Anglia.

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli„, a declarat Florin Manea la Radio CRC.

Reclamă

Impresarul internaționalului român a recunoscut că, în cazul în care Drăgușin va continua să fie rezervă la Tottenham, se va lua în calcul un împrumut. Napoli ar putea fi o soluție pentru tânărul jucător.

„Dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, va trebui să o luăm în calcul”

Pentru climă ar fi fost mai bine (n.r. să semneze cu Napoli), dar a fost alegerea sa. Am vorbit și cu De Laurentiis, a fost o mare onoare pentru mine. Drăgușin trebuie să aibă răbdare. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu trei fundași. El știe mai bine, dar Tottenham primește multe goluri. Ai mai multă siguranță dacă joci cu trei fundași și nu vei mai primi atât de multe goluri.

Pentru Drăgușin nu se schimbă nimic. Tottenham primește multe goluri din faze fixe. Cred că Drăgușin își va găsi locul în viitor, pentru că Tottenham are nevoie de forța sa, la Genoa a marcat multe goluri cu capul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul. Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace„, a mai spus agentul lui Radu Drăgușin.

Din luna ianuarie și până în prezent, Drăgușin a jucat 229 de minute în Premier League. A fost titular în două meciuri pentru Spurs.

Tottenham trece printr-un moment teribil și a pierdut ultimele trei meciuri din campionat. Mai are șanse infime să termine în TOP 4 și să obțină astfel calificarea în Champions League.

„Ce nu are Radu Drăguşin?” Gabi Tamaş, răspuns fără să stea pe gânduri

Întrebat despre ceea ce îi lipseşte lui Radu Drăguşin, Gabi Tamaş a răspuns fără să stea pe gânduri. Fostul fundaş central al naţionalei României a tras un semnal de alarmă pentru Edi Iordănescu cu o lună şi jumătate înainte de EURO 2024.

Hai să îți explic eu. Fundașii centrali sunt buni toți patru. Dar ce n-are Drăgușin? E bun tactic că știe să stea în teren. N-are viteză, că de asta stă mai jos. Când ai unul fără viteză, pe cine pui lângă el? Pe unul cu viteză. Burcă are viteză? Eu cu Goian ne completam foarte bine. Eu aveam viteză.

Dacă ții minte, nea Piți l-a pus pe Cristi Chivu la mijloc din fundaș central„, a spus Gabi Tamaș, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și