Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară”

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2024, 15:42

Reclamă
Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene

Darius Olaru e căpitanul FCSB - Profimedia Images

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene. Campioana a evoluat în trei rânduri în „Templu”, la începutul acestui sezon, iar căpitanul nu a uitat atmosfera de pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doi ani de aşteptare, FCSB ajungea să evolueze pe noul Steaua, cu CFR Cluj (1-0), Universitatea Craiova (3-0) şi cu Nordsjaelland (0-0). Stadionul a fost aproape plin în cele trei cazuri, astfel că Olaru o vede din nou pe FCSB pe Ghencea.

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene

„Am jucat câteva meciuri pe Ghencea, a fost o atmosferă extraordinară. A fost o atmosferă foarte bună şi pe Arena Naţională. Oriunde se stabileşte, ştim că ei vor veni după noi şi trebuie să facem o figură frumoasă”, a spus Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Până atunci, Darius Olaru este pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Roș-albaștrii au câștigat matematic Liga 1 și sunt gata să petreacă alături de fani, pe Arena Națională. Jucătorii lui Elias Charalambous vor primi medalii la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru vrea sărbătoare la meciul cu CFR Cluj

Căpitanul FCSB-ului așteaptă ca suporterii să ia cu asalt cel mai mare stadion din țară. S-au vândut deja peste 40.000 de bilete și e de așteptat ca derby-ul să se dispute cu „casa închisă”.

Reclamă
Reclamă

„Se anunță stadionul plin, îi așteptăm (n.r. pe fani). Noi le-am oferit motivul acesta să vină lângă noi.

(Cât de mult au contribuit fanii la câștigarea titlului?) Au contribuit foarte mult, pentru că au venit lângă noi, chiar dacă în anii trecuți nu le-am oferit ce și-au dorit„, a mai declarat Darius Olaru.

Darius Olaru a făcut un sezon grozav în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul de 26 de ai a înscris 15 goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 34 de meciuri din campionat. Este al doilea cel mai bun marcator al liderului, după Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:00

Veste uriaşă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Rapid! Revenirile anunţate de Elias Charalambous: „Avem multe soluţii!”

13:17

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY. Oaspeţii vin după trei victorii la rând în NHL

13:15

NEWS ALERTAntenaPLAY va difuza exclusiv meciurile din Liga Națională de Hochei (NHL) în România

12:38

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

12:26

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani: „Cu imensă durere anunţăm decesul!”

11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și