Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară”

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2024, 15:42

Reclamă
Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene

Darius Olaru e căpitanul FCSB - Profimedia Images

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene. Campioana a evoluat în trei rânduri în „Templu”, la începutul acestui sezon, iar căpitanul nu a uitat atmosfera de pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doi ani de aşteptare, FCSB ajungea să evolueze pe noul Steaua, cu CFR Cluj (1-0), Universitatea Craiova (3-0) şi cu Nordsjaelland (0-0). Stadionul a fost aproape plin în cele trei cazuri, astfel că Olaru o vede din nou pe FCSB pe Ghencea.

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene

„Am jucat câteva meciuri pe Ghencea, a fost o atmosferă extraordinară. A fost o atmosferă foarte bună şi pe Arena Naţională. Oriunde se stabileşte, ştim că ei vor veni după noi şi trebuie să facem o figură frumoasă”, a spus Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Până atunci, Darius Olaru este pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Roș-albaștrii au câștigat matematic Liga 1 și sunt gata să petreacă alături de fani, pe Arena Națională. Jucătorii lui Elias Charalambous vor primi medalii la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru vrea sărbătoare la meciul cu CFR Cluj

Căpitanul FCSB-ului așteaptă ca suporterii să ia cu asalt cel mai mare stadion din țară. S-au vândut deja peste 40.000 de bilete și e de așteptat ca derby-ul să se dispute cu „casa închisă”.

Reclamă
Reclamă

„Se anunță stadionul plin, îi așteptăm (n.r. pe fani). Noi le-am oferit motivul acesta să vină lângă noi.

(Cât de mult au contribuit fanii la câștigarea titlului?) Au contribuit foarte mult, pentru că au venit lângă noi, chiar dacă în anii trecuți nu le-am oferit ce și-au dorit„, a mai declarat Darius Olaru.

Darius Olaru a făcut un sezon grozav în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul de 26 de ai a înscris 15 goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 34 de meciuri din campionat. Este al doilea cel mai bun marcator al liderului, după Florinel Coman.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:49

”Cea mai mare amenințare”. Ce au scris jurnaliștii scoțieni despre Daniel Bîrligea, înainte de Rangers-FCSB

14:43

Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român

14:29

Ce cotă poate avea FCSB pentru o victorie cu Rangers, pe Ibrox. Gazdele, favorite certe

14:12

Fernando Alonso va pilota cursa 400 în carieră, la Marele Premiu al Mexicului, live pe AntenaStars şi în AntenaPLAY

14:07

Xavi Hernandez, dorit de Manchester United. Clubul ar fi început negocierile cu fostul antrenor al Barcelonei

13:55

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 3 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și