Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară”

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2024, 15:42

Reclamă
Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene

Darius Olaru e căpitanul FCSB - Profimedia Images

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene. Campioana a evoluat în trei rânduri în „Templu”, la începutul acestui sezon, iar căpitanul nu a uitat atmosfera de pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doi ani de aşteptare, FCSB ajungea să evolueze pe noul Steaua, cu CFR Cluj (1-0), Universitatea Craiova (3-0) şi cu Nordsjaelland (0-0). Stadionul a fost aproape plin în cele trei cazuri, astfel că Olaru o vede din nou pe FCSB pe Ghencea.

Darius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene

„Am jucat câteva meciuri pe Ghencea, a fost o atmosferă extraordinară. A fost o atmosferă foarte bună şi pe Arena Naţională. Oriunde se stabileşte, ştim că ei vor veni după noi şi trebuie să facem o figură frumoasă”, a spus Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Până atunci, Darius Olaru este pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Roș-albaștrii au câștigat matematic Liga 1 și sunt gata să petreacă alături de fani, pe Arena Națională. Jucătorii lui Elias Charalambous vor primi medalii la finalul meciului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru vrea sărbătoare la meciul cu CFR Cluj

Căpitanul FCSB-ului așteaptă ca suporterii să ia cu asalt cel mai mare stadion din țară. S-au vândut deja peste 40.000 de bilete și e de așteptat ca derby-ul să se dispute cu „casa închisă”.

Reclamă

„Se anunță stadionul plin, îi așteptăm (n.r. pe fani). Noi le-am oferit motivul acesta să vină lângă noi.

(Cât de mult au contribuit fanii la câștigarea titlului?) Au contribuit foarte mult, pentru că au venit lângă noi, chiar dacă în anii trecuți nu le-am oferit ce și-au dorit„, a mai declarat Darius Olaru.

Darius Olaru a făcut un sezon grozav în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul de 26 de ai a înscris 15 goluri și a oferit 5 pase decisive în cele 34 de meciuri din campionat. Este al doilea cel mai bun marcator al liderului, după Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și