Închide meniul
Foto

Mesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 22:24

Reclamă
Mesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”

Mesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile

Mihai Neşu, interviu în scaun cu rotile / Antena Sport

Acesta este mesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile. Pe contul de Facebook al asociației sale a apărut un paragraf, alături de o fotografie emoționantă cu fstul jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe data de 10 mai 2011, Mihai Neșu a suferit un accident teribil la antrenamentele echipei Utrecht, la care era legitimat la momentul respectiv. Atunci, în urma unei coliziuni cu un coleg, Alje Schut, românul a căzut la pământ și a rămas paralizat, de la gât în jos.

Mesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile

Pe data de 10 mai a anului 2024, Asociația Mihai Neșu a postat un mesaj cu tentă Biblică, legat de accidentul suferit de fostul jucător de la FCSB.

Alături de mesajul în care s-a menționat că Neșu s-a „transferat și va juca pentru Dumnezeu”, a fost distribuită și o fotografie, cu Mihai în tricoul celor de la FCSB, și cu el în prezent, la 13 ani de la cumplitul accident.

„10 mai 2011, o dată care a făcut schimbarea între omul din stânga cu cel din dreapta. O data în care Mihai Nesu a înțeles ca va fi transferat, ca va juca pentru Dumnezeu. E zi de zi pe teren (la Cihei, unde a coordonat tot santierul Complexului de recuperare „Sfântul Nectarie” singur) si ne arata ca se poate trai în trup fără de trup.

Reclamă
Reclamă 4

La mulți ani spre mantuire Mihai Neșu! Puterea lui Dumnezeu se arata desăvârșită în slăbiciune. Îți mulțumim pentru exemplu!”, a fost mesajul transmis de Fundația Mihai Neșu, pe Facebook.

După accidentul suferit la antrenamentele lui Utrecht, Mihai Neșu a decis să ajute persoanele cu dizabilități și a construit un centru uriaș de recuperare, la Oradea, acolo unde persoanele au parte de condiții excelente de recuperare.

Reclamă

Mihai Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa

Mihăiţă Neşu a spus că cel care a decis să divorţeze a fost chiar el, deşi în spaţiul public s-a avansat ideea că fosta soţie a fost cea care a vrut să se despartă. Neşu şi Maria s-au despărţit la scurt timp după cumplitul accident din 2011. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FOSTA SOŢIE A LUI NEŞU)

„De fapt, realitatea este că eu am hotărât să divorțez de ea pe caz de boală. A fost decizia mea. Oamenii au blamat-o foarte mult, pentru că oamenii nu pot înțelege (…) Mi-am dat seama că a fost un șoc foarte mare și pentru ea (…)

Ei nu i-a plăcut niciodată să apară la televizor și majoritatea lucrurilor au fost exagerate. A fost alături de mine și la spital. Vreau să știe lumea că nu s-a întâmplat așa cum s-a scris”, a spus Mihăiţă Neşu la AntenaStars.

Mihai Neşu a ajuns la FCSB (n.r echipa se numea Steaua la vremea respectivă) în anul 2001. El a evoluat la formaţia roş-albastră până în 2008, atunci când s-a transferat în Olanda, la Utrecht.

Fostul fundaş stângă, poreclit Bichonul, a făcut parte din echipa lui Cosmin Olăroiu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/06. În primul său sezon la Utrecht, el a fost desemnat cel mai bun fundaş stânga din Eredivisie.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și